«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η αναπάντεχη πρόταση του Νικηφόρου στην Ασημίνα και η νέα σύγκρουση με τη Δρόσω

14.04.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Η αναπάντεχη πρόταση του Νικηφόρου στην Ασημίνα και η νέα σύγκρουση με τη Δρόσω
Μπορεί να φαίνεται ότι οι δυο αδελφές έχουν αφήσει πίσω τα προβλήματά τους απέναντι στον κοινό εχθρό, όμως τα πράγματα θα αλλάξουν ξανά πολύ γρήγορα!

Σήμερα [14/4/2021] θα "σκάσει" ένα μεγάλο "κανόνι" στο Σεβασταίκο καθώς ο Μιλτιάδης θα αποκαλύψει στον Δούκα ότι εκείνος που τον πρόδωσε πριν από χρόνια και εξαιτίας του πέρασε έξι χρόνια στην εξορία ήταν ο ίδιος του ο γιος, τον οποίο, μάλιστα εκείνος θεωρεί υπεράνω υποψίας, ο Νικηφόρος.

Ο πατριάρχης της κραταιάς οικογένειας του Διαφανίου χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του αλλά και τη λογική του και όπως αποκάλυψε πριν από λίγο ο Αλέξης Μίχας στο "Πρωινό" θα πετάξει τον γιο του έξω από το σπίτι.

Εκείνος, μην έχοντας και πολλές επιλογές, στρέφεται στην Ασημίνα, η οποία θα τον λυπηθεί και θα θελήσει να τον βοηθήσει. Εκείνος της προτείνει να μετακομίσει μαζί του στη Λάρισα. Να νοικιάσουν δυο σπίτια κοντινά, στο ένα να μείνει εκείνος και στο άλλο εκείνη με τον Σέργιο, μακριά από όλους και από όλα! Εκείνη αρχικά συμφωνεί, όμως, όπως είναι φυσικό, θα βρει απέναντί της τη Δρόσω και την... οργή της!

Ακόμη μία σύγκρουση έρχεται για τις δυο αδελφές που δεν φαίνεται να καταλήγουν σε μια κοινή πορεία ως προς αυτό το ζήτημα που τους "καίει".

Στο μεταξύ, θα προκύψει και ένα ζήτημα υγείας με την Ελένη που θα ταράξει το Σταμιραίικο, όμως θα καταφέρουν να το ξεπεράσουν κι αυτό.

Προς το παρόν, εκτός από την αποκάλυψη του Μιλτιάδη στον Δούκα, ιδού τι άλλο να περιμένουμε στο σημερινό επεισόδιο

  • Ο Δούκας συνεχίζει να μην υποχωρεί και κρατάει σκληρή στάση απέναντι στον Συνεταιρισμό, με την Ελένη και τους υπόλοιπους αγρότες να ετοιμάζονται να τραβήξουν κι εκείνοι το σκοινί.
  • Η Σοφούλα ξεκινάει για το μοναστήρι, παρά τις προσπάθειες των γονιών της να της αλλάξουν γνώμη, ενώ ο Προκόπης παίρνει την απόφαση να διεκδικήσει τη Λέτα.
  • Η Ασημίνα και η Δρόσω περιμένουν με ανυπομονησία τη μέρα που θα κρατήσουν τον μικρό Σέργιο, όμως ο Νικηφόρος έχει άλλα σχέδια.
  • Ο Μελέτης φτάνει ένα βήμα απ’ το να μάθει τον δολοφόνο του Θέμελη. Θα τα καταφέρει ή η βοήθεια του Αχιλλέα θα τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες;
  • Ο Νικηφόρος αποφασίζει να στηρίξει, προς το παρόν, την πλευρά του Δούκα και η κατάσταση στον Συνεταιρισμό θα βγει εκτός ελέγχου.