«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο Βόσκαρης αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Δούκα στην Ελένη και βάζει «φωτιά» στο Διαφάνι

20.04.2021
«Άγριες Μέλισσες» Spoiler: Ο Βόσκαρης αποκαλύπτει το μεγάλο μυστικό του Δούκα στην Ελένη και βάζει «φωτιά» στο Διαφάνι
Μπορεί να έχουμε καιρό να ακούσουμε νέα του, όμως φαίνεται, ότι ακόμη και μέσα από τη φυλακή όπου βρίσκεται ο Μάνος Βόσκαρης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη ακόμη!

Χθες, 19/4/2021, ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς "Άγριες Μέλισσες" ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Πρωινό" του ΑΝΤ1 και μπορεί να μην έδωσε κανένα spoiler για τις εξελίξεις, όμως, δύο σημαντικές πληροφορίες της έδωσε.

Ακούσαμε λοιπόν, αφενός ότι όλες οι ιστορίες που έχουν ανοίξει σε αυτούς τους δυο κύκλος στο τέλος της σεζόν αυτής θα κλείσουν, αφετέρου ότι οι τελευταίες σκηνές του Βόσκαρη γυρίστηκαν την περασμένη εβδομάδα.

Ενόψει της τρίτης σεζόν, λοιπόν, και με τη Μελίνα Τσαμπάνη να έχει ήδη παραδώσει το φινάλε της δεύτερης, όπως αποκάλυψε η ίδια [φωτό κάτω], όλα τα μέτωπα που είναι αυτή τη στιγμή ανοιχτά στο Διαφάνι θα κλείσουν -με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

Τα spoilers έχουν ήδη αποκαλύψει ότι παρόλο που θα έρθουν ξανά κοντά, οι δρόμοι της Ασημίνας και του Νικηφόρου δεν θα συναντηθούν στη ζωή. Αντίθετα, η ιστορία της Δρόσως και του Κωνσταντή θα έχει αίσιο τέλος. Φαίνεται όμως ότι η μεγάλη βόμβα δεν έχει πέσει ακόμη στο Διαφάνι και αυτός που θα τη ρίξει θα είναι ο Βόσκαρης μέσα από τη φυλακή.

Λέγεται, λοιπόν, ότι ο πάλαι ποτέ ισχυρός διευθυντής των φυλακών, αφού έχει αναρρώσει από τα όσα πέρασε στα χέρια των συγκρατουμένων του, συνειδητοποιεί την αλήθεια και αντιλαμβάνεται ότι ο Δούκας ουδέποτε είχε σκοπό να τον βοηθήσει όπως τον είχε κάνει να πιστεύει. Και γίνεται έξαλλος. Το μόνο που ονειρεύεται είναι η εκδίκηση και φυσικά, παίρνει την απόφαση να εκμεταλλευτεί το μοναδικό και ισχυρότατο "όπλο" που έχει στα χέρια του.

Τη στιγμή που το μυστικό για τον θάνατο του Σέργιου φτάνει στα αυτιά της Μυρσίνης και του Δούκα οι οποίοι, φυσικά, νιώθουν ότι δεν θα ησυχάσουν αν δεν πεθάνουν και οι τρεις φόνισσες του γιου τους, ο Βόσκαρης ρίχνει τη "βόμβα".

Βρίσκει τρόπο, λοιπόν, να έρθει σε επαφή με την Ελένη και της αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από τον θάνατο του πατέρα της. Η Λενιώ μαθαίνει πως κατόπιν εντολής του Δούκα Σεβαστού, ο Σέργιος ήταν εκείνος που σκότωσε τον Γιώργη Σταμίρη, ρίχνοντάς του δηλητήριο στο ποτήρι και, όπως είναι φυσικό, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της.

Η βεντέτα παίρνει τροματικές διαστάσεις, όμως δεν θα οδηγήσει πουθενά καθώς στοιχεία δεν υπάρχουν για κανέναν από τους δύο φόνους ώστε να στηριχθεί υπόθεση στο δικαστήριο.

"Κάθαρση θα υπάρχει για όλους τους ρόλους στο τέλος αυτού του κύκλου", επιμένει ο Λευτέρης Χαρίτος, ο οποιος υπογραμμίζει ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο η δικαιοσύνη θα αποδοθεί.

Αναμένουμε να το δούμε!

Προς το παρόν, ιδού τι να περιμένουμε στο σημερινό (20/4/2021) επεισόδιο:

  • Ο Δούκας περνάει το βράδυ του στο κρατητήριο, ενώ ο δικηγόρος του αναλαμβάνει να πείσει την Ανέτ ν’ αλλάξει την κατάθεσή της και να μην παραδεχτεί πως ο Δούκας διέρρηξε το αστυνομικό τμήμα.
  • Θα πεισθεί η Ανέτ να συγκαλύψει ακόμα ένα έγκλημα του αδελφού της;
  • Η Ασημίνα προσφέρει χείρα βοηθείας στον Νικηφόρο, ενώ τις μόνες στιγμές ευτυχίας στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη, τις προσφέρει η παρουσία του Σέργιου.
  • Η τύχη φαίνεται να χαμογελά στην Ουρανία όταν γνωρίζει έναν μεγαλοεπιχειρηματία της Λάρισας.
  • Ο Μιλτιάδης είναι αποφασισμένος να σηκώσει το λάβαρο της επανάστασης εναντίον του Δούκα, μέσω του Συνεταιρισμού, ενώ ο Νικηφόρος παίρνει μια απόφαση που θα ταράξει, για ακόμα μια φορά, τις σχέσεις του με τον Κωνσταντή.