Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι μισθοί των πρωταγωνιστών

25.04.2021
Άγριες Μέλισσες: Αυτοί είναι οι μισθοί των πρωταγωνιστών
Ποιοί αμοίβονται με 600 και ποιοί με 12.000 ευρώ

Στη δημοσιότητα "βγήκαν" οι μισθοί των ηθοποιών που συμμετέχουν στην καθημερινή σειρά εποχής "Άγριες Μέλισσες" του ΑΝΤ1, η οποία ολοκληρώνει την δεύτερη σεζόν της. Σύμφωνα με την εφημερίδα ON Time, οι πιο ευνοημένοι ηθοποιοί αμοίβονται μέχρι και με 12.000 ευρώ.

Άγριες Μέλισσες - Η εκδίκηση: Ο Βόσκαρης μιλάει για τη μεγάλη του επιστροφή

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι αμοιβές της πρώτης σεζόν κυμαίνονταν από 6.000 μέχρι 8.000 ευρώ μηνιαίως για τους πιο έμπειρους ηθοποιούς της σειράς, Λεωνίδα Κακούρη, Κατερίνα Διδασκάλου και Κάτια Δανδουλάκη, η οποία ήταν η μοναδική που είχε κλείσει συμφωνία αμοιβής ανά επεισόδιο.

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Ο Μελέτης μαθαίνει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη και τον βιασμό της Ανέτ - Η απρόσμενη αντίδρασή του

Οι τρεις αδελφές Σταμίρη, Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου και Δανάη Μιχαλάκη καθώς και ο Γιάννης Στάνκογλου και ο Παύλος Ορκόπουλος αμοίβονταν με 3.000 έως και 6.000 ευρώ. Στην επόμενη κατηγορία μισθών ανήκουν οι αμοιβές από 1.500 έως 2.500 ευρώ το μήνα ανάλογα με το πλήθος των σκηνών, ενώ το υπόλοιπο καστ αμειβόταν από 600 έως 1.500 ευρώ. Άξια αναφοράς είναι η δήλωση του Τάσου Χαλκιά ο οποίος υποδύθηκε σε ένα επεισόδιο τον πατέρα Σέργιο Σεβαστό: "Υπάρχουν ηθοποιοί που παίρνουν 600 ευρώ το μήνα στις Άγριες Μέλισσες, οπότε ντράπηκα να ζητήσω λεφτά για ένα guest".