Emily in Paris: Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τη δεύτερη σεζόν που έρχεται

10.05.2021
Emily in Paris: Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τη δεύτερη σεζόν που έρχεται
Η παρισινή περιπέτεια της Emily Cooper δεν έχει τελειώσει ακόμα. Αφού έγινε μια από τις πιο δημοφιλείς νέες σειρές του περασμένου έτους, το Emily in Paris ανανεώθηκε από το Netflix τον περασμένο Νοέμβριο για μια δεύτερη σεζόν. Πότε, λοιπόν, μπορούν οι fans να περιμένουν να πετάξουν πίσω στο Παρίσι και να συναντήσουν την Emily; Παρακάτω, μπορείς να διαβάσεις τα πάντα που πρέπει να γνωρίζεις για τη δεύτερη σεζόν του Emily in Paris, από τις ειδήσεις σχετικά με την ημερομηνία πρεμιέρας της μέχρι το σημείο όπου κατευθύνεται η ιστορία.

Ημερομηνία πρεμιέρας του Emily in Paris 2

Το Netflix δεν έχει ακόμη ανακοινώσει ημερομηνία πρεμιέρας για τη δεύτερη σεζόν, αλλά εάν η σειρά ακολουθεί ένα παραδοσιακό πρόγραμμα κυκλοφορίας, οι fans μπορούν να περιμένουν τη νέα σεζόν στο τέλος του 2021. Υπάρχει όμως και ένα ενδεχόμενο να βγει η σειρά στις αρχές του 2022.

Το τρέιλερ του Emily in Paris 2

Το cast του Emily in Paris ανακοίνωσε τη δεύτερη σεζόν με ένα σύντομο βίντεο στο οποίο κάθε χαρακτήρας είπε, «Deux» (δύο). Μέχρι στιγμής, το Netflix δεν έχει κυκλοφορήσει επίσημο τρέιλερ για τη δεύτερη σεζόν. Ωστόσο, η σεζόν αυτήν την εποχή γυρίζεται στο Παρίσι.

Οι πρωταγωνιστές του Emily in Paris 2

Οι fans μπορούν να περιμένουν το ίδιο βασικό καστ από την πρώτη σεζόν να επιστρέψει και στη δεύτερη σεζόν. Μέχρι στιγμής, η σειρά δεν έχει αποκαλύψει εάν προστίθενται νέα μέλη ή χαρακτήρες στην επόμενη σεζόν.

Σίγουρα θα δούμε την Camille, καθώς ο Lucas Bravo (ο οποίος παίζει τον Gabriel) άφησε υπονοούμενα στην πρώτη σεζόν για ένα πιθανό ερωτικό τρίγωνο μεταξύ Camille, Gabriel και Emily. Δεν το είδαμε να συμβαίνει στην πρώτη σεζόν, αλλά θα μπορούσαμε κάλλιστα να το δούμε στη δεύτερη σεζόν.

Πού γυρίζεται το Emily in Paris 2

Για να αποτυπώσει την αυθεντική γαλλική εμπειρία, η πρώτη σεζόν του Emily in Paris γυρίστηκε το 2019 σε τοποθεσία στο Παρίσι. Η δεύτερη σεζόν θα κάνει το ίδιο. Σύμφωνα με το βίντεο ανακοίνωσης του Netflix, τα γυρίσματα μόλις ξεκίνησαν, στο Παρίσι και στο St. Tropez, καθώς και σε τρεις άλλες περιοχές στη Γαλλία.

Το Σάββατο 8 Μαΐου, η Ashley Park επιβεβαίωσε ότι η μαγνητοσκόπηση ξεκίνησε δημοσιεύοντας φωτογραφίες δικές της, της Lily Collins και της Camilla Razat, από το St. Tropez. «Η πρώτη εβδομάδα γυρισμάτων της δεύτερης σεζόν ήταν σουρεαλιστική και μαγική από πολλές απόψεις», έγραψε η Park. «Ανυπομονούμε να τη μοιραστούμε μαζί σας».

Η υπόθεση του Emily in Paris 2

Αν και οι λεπτομέρειες του σεναρίου για τη δεύτερη σεζόν του Emily In Paris είναι ακόμη άγνωστες, οι fans μπορούν να είναι σίγουροι για ένα πράγμα: Η Emily θα είναι λιγότερο «εκνευριστική» όταν επιστρέψει. Τουλάχιστον, σύμφωνα με τα όσα δηλώνει ο δημιουργός της σειράς Darren Star. Μιλώντας στο Variety για τη νέα σεζόν, ο Star αναγνώρισε την αντίδραση που αντιμετώπισε ο χαρακτήρας της Emily στα social media, για τη «βασική» συμπεριφορά της και το πιο σημαντικό, για την αδυναμία της να ακολουθήσει τους κανόνες της νέας χώρας της.

«Η πρώτη σεζόν δεν κάλυψε τόσο πολύ χρονολογικό χρόνο», εξήγησε ο Star, για την αδυναμία της Emily να αποκτήσει τις βασικές γνώσεις της γαλλικής γλώσσας. Αλλά με το χρόνο μεταξύ των δύο εποχών, «η Έμιλι θα ενσωματώσει τη ζωή της πόλης λίγο περισσότερο».

Όσο για το τι θα συμβεί τώρα που η Emily αποδέχεται τη γαλλική κουλτούρα, ο Star αποκάλυψε ότι το ερωτικό τρίγωνο του φινάλε της πρώτης σεζόν θα έχει επιπτώσεις: «Νομίζω ότι υπάρχουν μεγάλα επακόλουθα από αυτό στη νέα σεζόν».