Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο συνωστισμός στο κοιμητήριο του χωριού και τα καλά κρυμμένα χαρτιά των δημιουργών για το φινάλε

10.05.2021
Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο συνωστισμός στο κοιμητήριο του χωριού και τα καλά κρυμμένα χαρτιά των δημιουργών για το φινάλε
​Πέντε ήρωες θα έχουν τραγικό τέλος στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες».

Τα Spoiler έχουν πάρει φωτιά για το φινάλε και τον τρίτο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» και η συνέχεια συγκλονίζει. Μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε για δυο θανάτους, αλλά τελικά θα είναι περισσότεροι. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει το περιοδικό Λοιπόν, ο ένας μετά τον άλλον θα... χαιρετούν τον μάταιο κόσμο του «Διαφανίου».

Το ένα θανατικό μετά το άλλο

Το κοιμητήριο του χωριού θα αποκτήσει μεγάλο συνωστισμό... αφού ο Μιλτιάδης, ο Εισαγγελέας Αλέξης Γραμματικός, η Ανέτ Ρουσώ, ο Μάνος Βόσκαρης και ο Μελέτης θα μας χαιρετήσουν λίγο πριν το φινάλε της δεύτερης σεζόν. Ο Αλέξης Γραμματικός, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη, θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης. Η Πηνελόπη βυθίζεται σε θλίψη. Ο Μιλτιάδης οδηγείται στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό, του ψιθυρίζει στο αφτί ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλο¬νισμό. Οι σεναριογράφοι της σειράς Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης εννοείται πως κρατούν καλά κρυμμένα τα χαρτιά τους για το τι ακριβώς πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια.

Μπάμπης και Ασημίνα ξανά μαζί;

Οι δυο τους έζησαν έναν σύντομο και παράνομο έρωτα. Η Ασημίνα θέλησε να ξεφύγει απ' όσα τη βάραιναν στον γάμο της με τον Νικηφόρο και ο Μπάμπης την ερωτεύτηκε κεραυνοβόλα. Το αν θα είναι ξανά μαζί ή όχι αποκάλυψε σε συνέντευξη του ο ίδιος ο Μπάμπης, λέγοντας: «Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ ο Μπάμπης μαζί με την Ασημίνα. Σαν Γιάννης θέλω να είναι μαζί ή να σταματήσει αυτό. Βλέπω το σίριαλ και λέω ρε Μπάμπη πάρε την απόσταση σου, θα πληγωθείς και άλλο. Είναι κάτι το οποίο το έχω περάσει, να ποθώ δηλαδή έναν άνθρωπο και να μην είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Του χρόνου θα είμαι στη σειρά. Δεν έχω υπογράψει κάτι, αλλά είμαστε στο να είμαι. Μου αρέσει γιατί θα μπούμε σε μια εποχή πολύ σημαντική για την ελληνική ιστορία».