Survivor: Η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη και η ανακοίνωση για τις νέες ομάδες έφεραν αναστάτωση και συγκίνηση [video]

17.05.2021
Survivor: Η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη και η ανακοίνωση για τις νέες ομάδες έφεραν αναστάτωση και συγκίνηση [video]
Έκτακτο Συμβούλιο με "βαρβάτες" ανακοινώσεις χθες στον Άγιο Δομίνικο

Μία εβδομάδα μετά την αποχώρηση του κολλητού του, Τζέιμς Καφετζή, μάθαμε ότι τον ίδιο δρόμο ακολουθεί και ο Νίκος Μπάρτζης.

Σε ένα έκτακτο συμβούλιο που συγκάλεσε εκ μέρους της παραγωγής, ο Γιώργος Λιανός προέβη στην ανάλογη ανακοίνωση, εξηγώντας ότι, όπως αποφάσισαν οι γιατροί που τον εξέτασαν, το πρόβλημα που έχει στα γόνατα ο παίκτης της μπλε ομάδας είναι πολύ σοβαρό και δεν θα του επέτρεπαν να επιστρέψει σύντομα στο παιχνίδι.

"Παρά την πρόθεση της παραγωγής να τον περιμένει, ο ίδιος αποφάσισε ότι θα αποχωρήσει από το παιχνίδι. Ο Νίκος είναι ένας παίκτης που δεν του αρέσει να κάθεται στον πάγκο", εξήγησε ο παρουσιαστής.

Όλοι οι παίκτες μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον Νίκο Μπάρτζη και στη συνέχεια ήρθε ακόμη μία ανακοίνωση.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι το Survivor αλλάζει σε αυτό το σημείο και γίνεται ατομικό. Οι παίκτες λιγόστεψαν πια και έφεραν, μάλλον, την αλλαγή αυτή πιο σύντομα. Δεν είναι, όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα.

Στα αγωνίσματα ασυλίας, ο καθένας θα παίζει για τον εαυτό του ενώ στα αγωνίσματα για τα έπαθλα φαγητού και επικοινωνίας, θα δημιουργούνται κάθε εβδομάδα δύο διαφορετικές ομάδες, οι ομάδες των αρχηγών. Σε αγώνισμα προκύπτουν δύο αρχηγοί οι οποίοι επιλέγουν αφενός το χρώμα της ομάδας τους, αφετέρου τα μέλη της ομάδας τους για την εβδομάδα αυτή.

Στην πρώτη αναμέτρηση είχαμε νικητές τον Ηλία Μπόγδανο και τη Νικολέτα Μαυρίδη και μετά από τις επιλογές τους προέκυψαν οι εξής ομάδες:

Στην κόκκινη ομάδα έχουμε την Ελένη Χαμπέρη, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Ηλία Μπόγδανο, τη Νικολέτα Μαυρίδη και τον Σάκη Κατσούλη ενώ στην μπλε έχουμε τον Τριαντάφυλλο, την Καρολίνα, τον Γιώργο Κόρομι και τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Βέβαια, η πιο συγκινητική στιγμή του επεισοδίου ήταν η στιγμή του αποχαιρετισμού για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος βρέθηκε με τους υπόλοιπους παίκτες στην καλύβα. Ιδού τα όσα συνέβησαν