Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (19/5/2021)

19.05.2021
Survivor Spoiler: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα (19/5/2021)
Μια δυνατή κόντρα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Οι ψηφοφορίες και οι υποδείξεις των παικτών που κέρδισαν την ασυλία "έδωσαν" μια πολύ ενδιαφέρουσα τετράδα προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα -και χρησιμοποιούμε τη λέξη "ενδιαφέρουσα" λόγω του συσχετισμού των συγκεκριμένων προσώπων μεταξύ τους αλλά και της στρατηγικής που, ξεκάθαρα, χρησιμοποιήθηκε για την επιλογή.

Τριαντάφυλλος, Μαριαλένα, Σάκης και Νικολέτα στον "τάκο", λοιπόν, για αυτή την εβδομάδα με τους δυο πρώτους να έχουν προκύψει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας και τους δυο δεύτερους από υπόδειξη παίκτη με την ατομική ασυλία. Τον μεν Σάκη υπέδειξε ο Γιώργος Ασημακόπουλος, τη δε Νικολέτα ο Σάκης!

Στο τρέιλερ με το τι θα δούμε σήμερα, ακούμε τον Γιώργο Ασημακόπουλο να μιλά για ξεκάθαρη τακτική από την πλευρά του Σάκη, ο οποίος αντί να επιλέξει να "δώσει" τον Ηλία Μπόγδανο, που περίμεναν όλοι, επέλεξε τη Νικολέτα ως "πιο αδύναμο κρίκο" ώστε να σώσει τόσο τον ίδιο και τη Μαριαλένα, αλλά και τον Τριαντάφυλλο.

Σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν, πάντως, από το παιχνίδι σήμερα θα αποχωρήσει η Νικολέτα, ως ο "πιο αδύναμος κρίκος". Μένουν λίγες ώρες για να φανεί αν, τελικά, επαληθευτούν.