Friends: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τι πιστεύουν ότι θα έκαναν σήμερα οι χαρακτήρες τους στη σειρά

21.05.2021
Friends: Οι πρωταγωνιστές αποκαλύπτουν τι πιστεύουν ότι θα έκαναν σήμερα οι χαρακτήρες τους στη σειρά
Τα «Φιλαράκια» έχουν να συναντηθούν μαζί εδώ και 17 χρόνια, αλλά με τις συνεχείς επαναλήψεις η σειρά είναι τόσο δημοφιλής όσο ποτέ.

Τώρα, οι ηθοποιοί επανενώθηκαν (επιτέλους!) για ένα special επεισόδιο χωρίς σενάριο και για να γιορτάσουν, αποκάλυψαν τι πιστεύουν ότι θα έκαναν οι χαρακτήρες τους σήμερα. Ωραίο ε;

Μιλώντας στο People, η Jennifer Aniston είπε για τη Rachel Green: «Θα ήθελα ίσως να ξεκίνησω μια δική μου σειρά ρούχων, ένα είδος μικρού franchise. Και να ζω στη Νέα Υόρκη».

Η Courteney Cox πρόσθεσε ότι δεν πιστεύει ότι η Monica Geller θα είχε χάσει την ανταγωνιστική της πλευρά. «Πάντα νιώθω ότι η Μοnica θα έκανε κάτι ανταγωνιστικό με τις άλλες μητέρες και θα προσπαθούσε να τις ξεπεράσει. Είτε πρόκειται για κάποια μέρα ψησίματος γλυκών στο σχολείο ή κάτι τέτοιο».

Η Lisa Kudrow είπε ότι πιστεύει ότι η Phoebe Buffay «ζει στο Κονέκτικατ με τον Mike και τα παιδιά τους, και είναι υπεύθυνη για το πρόγραμμα τεχνών για το σχολείο» και είναι «η συνήγορος των παιδιών της γιατί είναι διαφορετικά από αυτό που ήταν αυτή».

Ο Matthew Perry πρόσθεσε ότι ο Chandler Bing, ο οποίος υποδέχθηκε τα δίδυμα με τη σύζυγό τoυ Μonica στο τελευταίο επεισόδιο, θα ήταν «ένας υπέροχος πατέρας και ένας υπέροχος κωμικός συγγραφέας».

Ο Matt LeBlanc, ο οποίος έπαιξε τον Joey Tribbiani, είπε ότι πιστεύει ότι ο ήρωας του θα είχε ανοίξει μια αλυσίδα καταστημάτων με σάντουιτς.

Όσο για τον Ross Geller, θα είχε «επενδύσει στο κατάστημα με τα σάντουιτς του Joey και θα είχε χάσει πολλά από τα λεφτά που είχε αποταμιεύσει για τα παιδιά του», σύμφωνα με τον David Schwimmer.

Το HBO Max επιβεβαίωσε ότι το «Friends: The Reunion» θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά σε streaming την Πέμπτη 27 Μαΐου. Ωστόσο δεν είναι ακόμα γνωστό πότε θα κυκλοφορήσει στις υπόλοιπες χώρες ...