Survivor: Η τελική τετράδα και ο δρόμος για τον τελικό

28.06.2021
Survivor: Η τελική τετράδα και ο δρόμος για τον τελικό
Μετά τη χθεσινή αποχώρηση του Γιώργο Ασημακόπουλου, η αντίστροφη μέτρηση για το τέλος του παιχνιδιού έχει ξεκινήσει επίσημα. Ιδού όλα όσα ξέρουμε ότι θα συμβούν μέχρι τον μεγάλο τελικό.

Στο χθεσινό (287/6/2021) επεισόδιο του Survivor είχαμε ακόμη μία αποχώρηση, την τελευταία πριν από τους αγώντες κατάταξης.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος ήταν ο παίκτης που αποχαιρέτησε τον Άγιο Δομίνικο [φωτό κάτω], κυριολεκτικά, μία ανάσα πριν από το τέλος, αφήνοντας την τελική ευθεία τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τον Σάκη Κατσούλη, τον Ηλία Μπόγδανο και τον Γιώργο Κόρομι [φωτό επάνω]

Τι θα συμβεί, όμως στη συνέχεια μέχρι τον μεγάλο τελικό που έχει προγραμματιστεή για τη Δευτέρα 5 Ιουλίου; Για την ιστορία, και ο τελικός και ο ημιτελικός που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Ιουλίου θα προβληθούν σε ζωντανή μετάδοση από το ανοιχτό θέατρο του Άλσους Γαλατσίου.

Τις τρεις ημέρες που μεσολαβούν, (28-30/6) θα παρακολουθήσουμε τους αγώνες κατάταξης. Εκτός από τα συναρπαστικά έπαθλα οι παίκτες θα βάλουν τα δυνατά τους για να φέρουν το καλύτερο αποτέλεσμα καθώς οι δύο Survivors που θα έχουν την καλύτερη επίδοση θα περάσουν κατευθείαν στον ημιτελικό. Οι υπόλοιποι δύο θα τεθούν την Τετάρτη σε ψηφοφορία για το τηλεοπτικό κοινό.

Ιδού το τρέιλερ για το επόμενο επεισόδιο με τις ισορροπίες πια σε τεντωμένο σκοινί.

Θυμίζουμε ότι στον τελικό παρόντες θα είναι όλοι οι παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, καθώς και οι συγγενείς των φιναλίστ ενώ, φαίνεται, πως τελικά οι πύλες θα ανοίξουν και για το κοινό. Μία πρόσφατη ανάρτηση του James Καφετζή, ο οποίος προσφέρει προσκήσεις μέσω του λογαριασμού του στο Facebook η απόδειξη για του λόγου το αληθές.