GNTM: Ο τσιγγάνος που χόρεψε τσιφτετέλι, ο γοητευτικός αγρότης που δίχασε και η κοπέλα που συγκίνησε με την ιστορία της

14.09.2021
GNTM: Ο τσιγγάνος που χόρεψε τσιφτετέλι, ο γοητευτικός αγρότης που δίχασε και η κοπέλα που συγκίνησε με την ιστορία της
Ο μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας που κατάφερε να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό για τρεις σεζόν, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star εντελώς ανανεωμένος και επίκαιρος, με αγόρια και κορίτσια να αγωνίζονται επί ίσοις όροις για τον τίτλο του GNTM 4!

Τα μοντέλα είναι αποφασισμένα να ξεπεράσουν τα όριά και τις φοβίες τους για να κάνουν πραγματικότητα το όνειρό τους - να γίνουν το επόμενο GNTM! Στην δεύτερη οντισιόν οι κριτές Δημήτρης Σκουλός, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου και ο μέντορας Γιώργος Καράβας, υποδέχτηκαν και αξιολόγησαν τους επόμενους επόμενους διαγωνιζόμενους, με πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα!

Η Άννα έπεισε τους κριτές και συγκίνησε με την ιστορία της. Το μοντέλο αποκάλυψε πως έχασε τον σκύλο της αλλά και την παιδική της φίλη από καρκίνο. Η ίδια πέρασε κι ένα μήνυμα, το να μη νιώθουν οι κοπέλες άσχημα με το σώμα τους, όσο bullying κι αν δεχθούν.

Ο Θάνος ξετρέλανε τους κριτές. Έχει τσιγγάνικες ρίζες και ήρθε στο GNTM για να κάνει το ψώνιο του, όπως είπε. Ο ίδιος κατάφερε να εντυπωσιάσει τους κριτές και όπως θα δείτε στο βίντεο, χόρεψε ακόμη και τσιφτετέλι.

Ο Ηλίας ήρθε στο GNTM από τον Πολύγυρο Χαλκιδικής. Το επίδοξο μοντέλο δίχασε τους κριτές γιατί δεν είχε αέρα και ενέργεια.