The Voice: Ο Νίκος Μουτσινάς διαγωνίστηκε, δεν γύρισε κανείς, όμως κερδισμένη βγήκε η Βάνια [video]

20.09.2021
The Voice: Ο Νίκος Μουτσινάς διαγωνίστηκε, δεν γύρισε κανείς, όμως κερδισμένη βγήκε η Βάνια [video]
Μεγάλες στιγμές χθες (19/9/2021) στη σκηνή του δημοφιλούς talent show του ΣΚΑΪ όπου είχαμε μια απογοήτευση αλλά και την αποκάλυψη ενός έρωτα μεγάλου!

Δεύτερη μέρα για το Voice χθες που ξεκίνησε δυναμικά τη φετινή σεζόν έχοντας τον Κωνσταντίνο Αργυρό ως "κρυφό άσσο" στο μανίκι, όπως φάνηκε από τις πρώτες αντιδράσεις του κοινού στα social media, αλλά και τους δείκτες της τηλεθέασης στους οποίους "κονταροχτυπήθηκε" στα ίσια με τη "Γη της Ελιάς".

Ο δημοφιλής τραγουδιστής κάθισε στην τέταρτη καρέκλα της επιτροπής και με ιδιαίτερη άνεση έδειξε από την αρχή τα "δόντια" του. "Ήρθα εδώ για να κερδίσω", ξεκαθάρισε. Χθες είχε και τα "τυχερά" του.

Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά

Στο χθεσινό επεισόδιο με τα blind auditions τους κριτές περίμενε μία έκπληξη. Ο Νίκος Μουτσινάς εμφανίστηκε ως διαγωνιζόμενος που τραγουδά από μικρός και αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη του. Στο πλάι του, είχε, φυσικά, το έτερον τηλεοπτικό του ήμισυ, τη Βάνια, η οποία όμως, όπως ξεκαθάρισε πήγε εκεί για τον Κωνσταντίνο!

Ιδού η επική συνέντευξη που παραχώρησε πριν την προσπάθειά του:

Στη συνέχεια ο Νίκος Μουτσινάς ανέβηκε στη σκηνή του The Voice και ερμήνευσε Μαρινέλα.

Καμία καρέκλα δεν γύρισε όμως. Όταν οι κριτές τον είδαν τρελάθηκαν . Έκαναν την κριτική και άκουσαν κι εκείνοι τα δικά τους! Μοναδικές στιγμές, μεταξύ των οποίων θα ξεχωρίσουμε και αυτή με πρωταγωνιστές τη Βάνια και τον Κωνσταντίνο Αργυρό. Ιδού το απολαυστικό βίντεο.