And Just Like That: Δες το πρώτο trailer της επιστροφής του Sex and the City

15.11.2021
And Just Like That: Δες το πρώτο trailer της επιστροφής του Sex and the City
Το HBO Max κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο trailer για τo ριμέικ του Sex and the City και είμαστε συγκινημένες! Η σειρά, με τίτλο And Just Like That…, βρίσκεται ακόμη στη διαδικασία του production και επικεντρώνεται στις ζωές της Carrie Bradshaw (Sarah Jessica Parker), της Miranda Hobbes (Cynthia Nixon) και της Charlotte York-Goldenblatt (Kristin Davis), καθώς περνάνε τις μέρες τους στη Νέα Υόρκη, πλέον στα 50 τους.

Το τρέιλερ μας φέρνει συναισθήματα νοσταλγίας, καθώς η Carrie ακούγεται στο trailer να λέει, «Λένε ότι κάποια πράγματα δεν αλλάζουν ποτέ», την ώρα που περιμένει σε ένα εστιατόριο να πάρει το γεύμα της με τις φίλες της. Τη βλέπουμε επίσης να μιλάει ως καλεσμένη σε μια εκπομπή podcast φιλοξενούμενη της Che Diaz (Sara Ramirez), έναν νέο χαρακτήρα που παίζει τον ρόλ queer κωμικού. Και φυσικά, ακόμα μια σκηνή που μας κάνει να χαιρόμαστε πολύ, όπου η Carrie φιλιέται με τον Mr.Big (Chris Noth).

Just Like That: Η Carrie και ο Mr Big ξανά μαζί, όμως, όχι για πολύ - Η δραματική εξέλιξη

«Αλλά η αλήθεια είναι ότι η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις και καθώς η ιστορία σου ξετυλίγεται, η πόλη αναδημιουργείται. Και κάπως έτσι, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο», συνεχίζει να λέει η Carrie στο trailer. Καθώς το κλιπ συνεχίζεται, βλέπουμε επίσης να προβάλλονται γρήγορα παλιοί χαρακτήρες, όπως η πρώην συζύγος του Mr. Big, Natasha Naginsky (Bridget Moynahan), ο σύζυγος της Charlotte, Harry Goldenblatt (Evan Handler), ο σύζυγος της Miranda, Steve Brady (David Eigenberg) και ο Stanford Blatch (ο αείμνηστος Willie Garson).

Sarah Jessica Parker: Αποκάλυψε ότι έχει κρατήσει στην αποθήκη της όλα τα ρούχα που φορούσε στο Sex and the City

Η νεοφερμένη Nicole Ari Parker εμφανίζεται στο trailer ως η φίλη Lisa Todd Wexley, η αντικαταστάτρια της Samantha Jones την οποία υποδυόταν η Kim Cattrall. Δες το trailer για να έχεις μια αίσθηση του τι θα ακολουθήσει!

Το And Just Like That... κάνει πρεμιέρα στο HBO Max στις 9 Δεκεμβρίου και εμείς δεν βλέπουμε την ώρα για να το παρακολουθήσουμε!