«Γη της ελιάς» Spoiler: Μία πρόταση γάμου που θα ταράξει τις ισορροπίες [video]

16.11.2021
«Γη της ελιάς» Spoiler: Μία πρόταση γάμου που θα ταράξει τις ισορροπίες [video]
«Τρέχουν» οι εξελίξεις στη δημοφιλή σειρά του Mega.

Μέσα από την εκπομπή «Πάμε Δανάη» ο Αλέξης Μίχας έδωσε ένα νέο spoiler για τη συνέχεια της σειράς «Η Γη της Ελιάς» ενώ μέσα από ένα βίντεο που μοιράστηκε πήραμε κι άλλες πληροφορίες σχετικά με τα όσα αναμένονται να συμβούν στο σημερινό επεισόδιο [16/11/2021]

Η απαγωγή της εγγονής του Λυκούργου και η άφιξη του Σάββα

Ένα από τα στοιχεία που είδαμε χθες και μας τάραξαν ήταν η απαγωγή του παιδιού της Ισμήνης. Ποιος και γιατί να ήθελε να το κάνει αυτό θα δούμε στη συνέχεια, όμως σήμερα θα δούμε τον πατέρα του μωρού να φτάνει στη Μάνη και μάλιστα με άγριες διαθέσεις.

Ο Σάββας, τον οποίο ερμηνεύει ο Χρήστος Βασιλόπουλος, φτάνει στο σπίτι του Λυκούργου και μαλλώνει άσχημα με την Ισμήνη την οποία κατηγορεί ευθεώς ότι δεν μπόρεσε να προστετεύσει την κόρη του.

Σε αυτό το σημείο έρχεται και το spoiler του Αλέξη Μίχα, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο Κωνσταντίνος θα κάνει πρόταση γάμου στην Ισμήνη -η οποία είναι αποφασισμένη να λήξει οριστικά τον γάμο της- εκείνη θα δεχτεί αλλά το μεγάλο τους ζήτημα είναι πώς θα το πουν στον Λυκούργο.

Ο Λυκούργος και ο Κωνσταντίνος, ως γνωστόν, δεν έχουν και τις καλύτερες σχέσεις, η προοπτική αυτού του γάμου, λοιπόν, είναι σίγουρο ότι θα δημιουργήσει τριγμούς και σε άλλες ισορροπίες.