«Σασμός»: Η Καλλιόπη καταρρέει - Η Μαρίνα τη σώζει και ο Μαθιός την απειλεί ανοιχτά [video]

17.11.2021
«Σασμός»: Η Καλλιόπη καταρρέει - Η Μαρίνα τη σώζει και ο Μαθιός την απειλεί ανοιχτά [video]
Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Alpha;

Κάποια μυστικά αποκαλύφτηκαν και άλλα παραμένουν κρυφά, όμως με δυσκολία. Οι εντάσεις συνεχίζονται και οι ισορροπίες κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα μεταξύ των ηρώων της σειράς "Σασμός".

Από τη στιγμή που η Καλλιόπη έπιασε τον γιο της με τη Βασιλική "στα πράσα" κοντεύει να τρελαθεί και, φυσικά, δεν μπορεί να το χωνέψει. Πηγαίνει στο σπίτι της ανιψιάς της και την απειλεί με πολύ άσχημα λόγια όμως ταράζεται πολύ και στον γυρισμό καταρρέει στον δρόμο.

Για καλή/κακή της τύχη, από το σημείο εκείνο περνά η Μαρίνα η οποία παραβλέπει τα αισθήματά της και αφού τη βοηθά να σταθεί στα πόδια της, την οδηγεί στο σπίτι της και παρά τις έντονες αντιρρήσεις της, περιμένει εκεί μέχρι να ερθει ο γιατρός, τον οποίο η ίδια κάλεσε.

Αφού συνέρχεται, το επόμενο πρωί φτάνει στο σπίτι ο Μαθιός και πολύ αγριεμένος απειλεί τη μητέρα του πως αν μιλήσει ξανά έτσι στη Βασιλική θα τον βρει μπροστά της. Ενημερώνει μάλιστα εκείνη και τον Αστέρη πως σκοπεύει να πάρει την αγαπημένη του και να φύγουν από το χωριό.

Μεγάλη η ένταση και θα γίνει ακόμη πιο μεγάλη όταν η Καλλιόπη αρχίσει να υπολογίζει ως ένα κι ένα κάνουν δύο και να υποψιάζεται πως ο γιος της σκότωσε τον Στεφανή.

Κατά τα άλλα, η σχέση του Πέτρου με τη Σεμίνα προχωράει και είναι και οι δύο ευτυχισμένοι, όμως ο Διονύσης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη. Παράλληλα, η Στέλλα συναντιέται τυχαία με τον Αστέρη και οι ελπίδες της αναζωπυρώνονται, μέχρι να απογοητευτεί για μια ακόμη φορά καθώς θα τον δει μαζί με την Αργυρώ. Ο πληγωμένος της εγωισμός θα την οδηγήσει σε μία πράξη που θα σοκάρει τον Αστέρη.