Emily In Paris: Ο δεύτερος κύκλος έρχεται τον Δεκέμβριο και έχει trailer - Το έχεις δει; [video]

22.11.2021
Emily In Paris: Ο δεύτερος κύκλος έρχεται τον Δεκέμβριο και έχει trailer - Το έχεις δει; [video]
Στις 22 Δεκεμβρίου η πρεμιέρα της συνέχειας της δημοφιλούς σειράς του Netflix.

Ένας μήνας ακριβώς έμεινε για την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου της σειράς "Emily In Paris", η οποία παρακολουθεί τις περιπέτειες της νεαρής αμερικάνας Emily στην Πόλη του Φωτός.

Από το trailer που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν από λίγες μέρες γίνεται σαφές ότι -αν και με δυσκολία- η νεαρή πρωταγωνίστρια καταφέρνει να προχωρήσει ένα βήμα από την παράξενη σχέση της με τον Gabriel. Αν αυτό βέβαια κρατήσει, και πόσο, θα φανεί.

Η Lily Collins παντρεύτηκε: Ξέρεις γιος ποιων διάσημων ηθοποιών είναι ο άντρας της;

ια την ιστορία θυμίζουμε ότι στο τέλος της πρώτης σεζόν η Emily (Lily Collins) και ο Gabriel (Lucas Bravo) περνούν μία νύχτα πάθους καθώς πιστεύουν ότι είναι η τελευταία φορά που βλέπουν ο ένας τον άλλο. Εκείνος έχει αποφασίσει να φύγει από την πόλη. Η σεζόν, όμως, τελειώνει με τον γοητευτικό σεφ να ανακοινώνει ότι άλλαξε τα σχέδιά του και δεν πηγαίνει πουθενά. Τι σημαίνει αυτό; Και τι θα πει η Emily στη φίλη της Camille (Camille Razat) που τυγχάνει και σύντροφος του Gabriel και που αρχίζει να αναρωτιέται τι κρύβεται πίσω από την αλλαγή στην απόφαση του αγαπημένου της;

Εν αναμονή, ιδού το τρέιλερ της δεύτερης σεζόν, όπου βλέπουμε την Emily, διστακτική αλλά ανοιχτή σε έναν νέο έρωτα, έναν έρωτα που ήρθε, αλλά... θα μείνει; Θα δείξει:

Emily in Paris: Όλα όσα θα ήθελες να ξέρεις για τη δεύτερη σεζόν που έρχεται

Και όσο μετράς αντίστροφα, αν θέλεις να θυμηθείς την ιστορία της Emily και του Gabriel από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους, ιδού ένα άκρως διαφωτιστικό 10λεπτό βιντεάκι.