GNTM: Η αποχώρηση του Ντίνου έφερε δάκρυα στα μάτια -της Κυβέλης μόνο [video]

23.11.2021
GNTM: Η αποχώρηση του Ντίνου έφερε δάκρυα στα μάτια -της Κυβέλης μόνο [video]
Δεύτερη φορά εκτός παιχνιδιού ο παίκτης, ο οποίος δεν ικανοποίησε τους κριτές με την εξέλιξή του.

Μια πόζα με την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου κλήθηκαν να δώσουν στο πλαίσιο της χθεσινής διαδικασίας αποχώρησης τα 10 επίδοξα μοντέλα. Το concept τους τοποθέτησε στο τέλος της λαμπερής βραδιάς των βραβείων Oscar όταν οι stars έχουν... λιγούρα!

Οι 10 παίκτες θα έπρεπε να ποζάρουν, ο καθένας με την Ισμήνη και ένα... "βρώμικο" στο χέρι. Η διαδικασία ήταν απολαυστική αλλά όχι τόσο εύκολη όσο φάνηκε στην αρχή.

Η Όλγα ήταν εκείνη που πήρε τη δουλειά και ο Στυλιανός με τον Ντίνο βρέθηκαν στο bottom two με τον δεύτερο τελικά να βλέπει την έξοδο για δεύτερη φορά.

Από τους συμπαίκτες του, εκείνη που φάνηκε ότι δεν άντεξε την αποχώρηση αυτή ήταν η Κυβέλη η οποία, στην ουσία, έχασε τον μόνο άνθρωπο με τον οποίο είχε μια σχέση μέσα στο παιχνίδι! "Τους σιχαίνομαι όλους" ακούγεται να λέει, κάποια στιγμή, η νεαρή, που, μάλλον θα δυσκολευτεί περισσότερο στη συνέχεια -τουλάχιστον από ψυχολογικής άποψης!

Top 9 ξανά για τους παίκτες του GNTM και ιδού τι τους περιμένει στο σημερινό [23/11/2021] επεισόδιο που αναμένεται ιδιαίτερα συγκινητικό καθώς θα συναντήσουν τους δικούς τους.