«Γη της Ελιάς»: Η Ιουλία και ο Γιώργης κοιμήθηκαν μαζί αλλά το Twitter «λύσσαξε» με το piercing του αστυνόμου

06.12.2021
«Γη της Ελιάς»: Η Ιουλία και ο Γιώργης κοιμήθηκαν μαζί αλλά το Twitter «λύσσαξε» με το piercing του αστυνόμου
Υπέκυψε στο φλερτ του Κουράκου η Ιουλία και η σκηνή του σμιξίματός τους συζητήθηκε πολύ στα social media. Για διάφορους λόγους, αλλά για έναν περισσότερο!

Οι φανς του έρωτα της μοναχοκόρης των Βρεττάκων με τον Στάθη της δεν πήραν με καλό μάτι την απόφασή της να ενδώσει στο pressing του γοητευτικού αστυνόμου, παρά την πίεση που δέχτηκε και από τον αγαπημένό της να προχωρήσει παρακάτω. Αντέδρασαν, λοιπόν, με ανάλογα τιτιβίσματα, όταν η Ιουλία μπήκε στο δωμάτιο του Γιώργη και του δόθηκε!

Πάνω απ' όλα όμως, αντέδρασαν γιατί αυτό που είδαν όταν άνοιξε η πόρτα δεν το φανταζόταν ποτέ!

Ημίγυμνος στο κρεβάτι ο Γιώργης διάβαζε το βιβλίο του και τα' χασε όταν είδε το αντικείμενο του πόθου του να εισβάλει με, ξεκάθαρα, πονηρούς σκοπούς. Τα' χασε και το Twitter, όμως, στη θέα του piercing που είχε ο αστυνόμος στην αριστερή του ρώγα!

Όλοι ακολουθούν τον Αλέξανδρο Μαρτίδη στα social media θα είχαν προσέξει νωρίτερα τη λεπτομέρεια στο στήθος του, αλλά για τους υπόλοιπους ήταν μία έκπληξη και οι χρήστες του Twitter δεν του χαρίστηκαν -αναφερόμενοι στο alter ego του, ως Κουράκο, βεβαίως, βεβαίως!

Ιδού μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά "χτυπήματα" και μια γεύση από το τι να περιμένουμε στο σημερινό [6/12/2021] επεισόδιο.

Ο Λυκούργος προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο να δώσει ένα τέλος στην έχθρα των Καπερνάρων με τους Στεφαναίους. Ο Στέφανος είναι αρνητικός και ανένδοτος. Στο μεταξύ, η Βασιλική εξομολογείται στη Μυρτάλη πως έχει σχέση με τον Φίλιππο, ότι είναι έγκυος κι ότι θα σχεδιάζουν να φύγουν κρυφά στην Αθήνα. Η Μυρτάλη τής υπόσχεται να μην αποκαλύψει σε κανέναν το μυστικό της, αλλά αυτό τη φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση απέναντι στον Στέφανο. Η Αρετή ξεκινά φυσικοθεραπείες και από την πρώτη στιγμή καταλαβαίνει ότι η αποκατάστασή της θα είναι δύσκολη. Η Άννα, αποφασισμένη να εκδικηθεί τον Δημήτρη, τον παγιδεύει και τον εκβιάζει ξανά.

«Άγριες Μέλισσες»: Απιστίες, υποψίες, δολοπλοκίες και μια απόπειρα αυτοκτονίας

Η Μάρθα καταφθάνει στην Μάνη, φιλοξενούμενη του Αλέξη. Η Αθηνά τούς καλεί σε γεύμα προκειμένου να γνωρίσει την κοπέλα και προθυμοποιείται να τη βοηθήσει να βρει δουλειά στον τόπο τους. Η Αντιγόνη ενημερώνει τον Ισίδωρο πως το αποτέλεσμα του τεστ DNA βγήκε κι επιβεβαιώνει πως είναι κόρη του. Την ίδια ώρα, ο Ισίδωρος προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες με την οικογένειά του, αλλά συνειδητοποιεί πως μετά τη Μυρτάλη, κι η Ιουλία απομακρύνεται από αυτόν. Η Ιουλία έχει πεισμώσει και θέλει να προχωρήσει τη ζωή της με τον αστυνόμο Κουράκο. Έτσι, εξομολογείται στη Μυρτάλη πως κάτι τρέχει ανάμεσά τους. Ο Δημήτρης, για μια ακόμη φορά, επιστρέφει τα χρήματα στην Άννα, αλλά της ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να της χαριστεί ξανά. Η Χάιδω ενημερώνει τον Κουράκο για τις ύποπτες καλλιέργειες στο χωράφι τους και την καταπάτηση που έχει γίνει. Ο Κουράκος αποφασίζει να το ερευνήσει. Η Αρετή αποφασίζει να ανανεωθεί και αφήνεται στο καλό γούστο της Μυρτάλης. Ψωνίζουν ρούχα, ενώ τολμά και μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, προκειμένου να αναθερμάνει τη σχέση της με τον Στάθη. Ο Στάθης, όμως, δεν λέει να ξεπεράσει την Ιουλία. Η χαριστική βολή θα έρθει, όταν θα δει την Ιουλία μαζί με τον Κουράκο σε ανέμελες στιγμές.