«Σασμός»: Η Μαρίνα σηκώνει τ' όπλο στον Μαθιό και η Αργυρώ κάνει ένα μεγάλο λάθος

06.12.2021
«Σασμός»: Η Μαρίνα σηκώνει τ' όπλο στον Μαθιό και η Αργυρώ κάνει ένα μεγάλο λάθος
Στα άκρα και σήμερα οι ήρωες της δημοφιλούς σειράς του Alpha!

Ακόμη μία εβδομάδα καταιγιστικών εξελίξεων στον «Σασμό» ξεκινά σήμερα και βρίσκει τη Μαρίνα έξαλλη με τα νέα των απειλών που εξαπόλυσε ο Μαθιός εναντίον του γιου της μέσω της κόρης της. Αποφασίζει, λοιπόν, να δράσει. Παίρνει το όπλο που έχουν στο σπίτι και πηγαίνει να τον βρει στο μαγαζί του. Εκεί, η Μαρίνα Βρουλάκη στέκεται απέναντι στον Μαθιό Σταματάκη και του λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ, να αφήσει ήσυχη την οικογένειά της, ενώ δεν διστάζει να σηκώσει και το όπλο της απέναντί του, για να δείξει ότι δεν αστειεύεται.

Αυτή τη στιγμή το "κακό" δεν έγινε, όμως ουδείς ξέρει τι μπορεί να φέρει η αμέσως επόμενη στιγμή.

Κατά τα άλλα, ο Μαθιός πηγαίνεί στο Ηράκλειο για τον γάμο μιας φίλης και οι κουβέντες που έχει με τον Νικηφόρο τον ταράζουν καθώς αντιλαμβάνεται ότι ο μικρός δεν θα επιτρέψει ποτέ στη μητέρα του να ξαναπαντρευτεί -ούτε καν να ερωτευτεί, όπως φαίνεται! Οι ισορροπίες ταράζονται, χωρίς αμφιβολία.

Ως προς τα άλλα μέτωπα, οι εξελίξεις στο σημερινό (6/12/2021) επεισόδιο θέλουν τη Θοδώρα να προσπαθεί να καταπιεί τη σχέση Πέτρου – Σεμίνας και τον Πέτρο να ετοιμάζει στην αγαπημένη του μία μεγάλη έκπληξη με σκοπό να θα βάλει τέλος στα προβλήματά της με τον Διονύση.
Την ίδια ώρα ο Άγγελος προσπαθεί να αποσπάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες από τη Χαρίκλεια για τη μητέρα του, ενώ παράλληλα, η Αργυρώ θα προβεί σε μία σοκαριστική ανακάλυψη, και πάνω στον πανικό της, θα διαπράξει ένα λάθος, που ενδέχεται να αποδειχτεί μοιραίο…

Ιδού και το trailer: