GNTM: Η Αγάπη αποχώρησε - Η πρώτη ανάρτηση και η αποθέωση από Ισμήνη και Ζεν

07.12.2021
GNTM: Η Αγάπη αποχώρησε - Η πρώτη ανάρτηση και η αποθέωση από Ισμήνη και Ζεν
Τελικά τα spoilers για τη χθεσινή αποχώρηση επιβεβαιώθηκαν.

Στο Top 5 τα επίδοξα μοντέλα στο reality μόδας του Star: Όλγα, Κυβέλη, Ειρήνη, Κωνσταντίνος και Αγγαίος. Εκείνη που αποχώρησε χθες ήταν η Αγάπη Μπρουκς η οποία δεν κατάφερε να δώσει στους κριτές αυτό που ήθελαν από τη χθεσινή απαιτητική φωτογράφηση.

Τα μοντέλα φόρεσαν ολόλευκες δημιουργίες του Άγγελου Μπράτη και αποτέλεσαν έναν ζωντανό καμβά επάνω στον οποίο ζωγράφισαν ρομποτικοί βραχίονες με τους οποίους ο καθένας από τους υποψήφιους κλήθηκε να χορέψει τετ α τετ!

Εντυπωσιακό το σετ αλλά αυτός που ξεχώρισε, χωρίς αμφιβολία ήταν ο Κωνσταντίνος, ο οποίος πήρε και τη δουλειά!

Στο bottom 2 βρέθηκαν η Αγάπη και ο Αγγαίος με την πρώτη να βλέπει, τελικά την έξοδο. Ιδού τι είπε η ίδια στον αποχαιρετισμό της.

Η πρώτη ανάρτηση της Αγάπης

Η Αγάπη βγήκε από το σπίτι και, ως είθισται, έκανε αμέσως την πρώτη της ανάρτηση μέσα από την οποία έλαβε ένα τεράστιο κύμα αγάπης και δύο ξεχωριστά σχόλια από την Ισμήνη και τη Ζενεβιέβ:

Το Gntm ήταν κάτι μοναδικό για εμένα. Πέρα από το μόντελινγκ έμαθα πολλά πράγματα για τον εαυτό μου! Ωρίμασα, απέκτησα μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και έμαθα να ξεπερνάω τα όρια μου. Οι εμπειριες ήταν κατι που περίμενα να αποκτήσω… αλλά αυτό που κέρδισα απρόσμενα από το παιχνίδι ήταν οι φιλίες τόσο με τους συμπαίκτες μου όσο και με άτομα πίσω από τις κάμερες. Είναι δύσκολο να καταλάβει κάποιος που δεν το έζησε αλλά ήμασταν σαν μια μικρή οικογένεια στο σπίτι. Είμαι ειλικρινά ευγνώμων για τον κάθε ένα ξεχωριστά. Όλοι τους μου έμαθαν και μου προσέφεραν κάτι μοναδικό. Όλοι τους συνέβαλαν στην διαμόρφωση αυτού του πανέμορφου ταξιδιού για εμένα και τους ευχαριστώ.

•Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους κριτές και στον coach για την στήριξη και την βοήθεια τους @genevievevv @angelosbratis @ismini_mini @skoulos @yiorgoskaravas_official. ❤️

•Ευχαριστώ τον κόσμο για την αγάπη του και την δύναμη που μου δίνει ❤️

•Τα μεγαλύτερα ευχαριστώ με την περισσότερη αγάπη σε όλα τα παιδιά που γνώρισα και λάτρεψα ❤️

•Ευχαριστώ τον @xander_romanov ❤️ για την καταπληκτική φωτογραφία

Πέντε τα μοντέλα λοιπόν και ιδού μια γεύση του τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, όπου αν επιβεβαιωθούν τα spoilers θα έχουμε αποχώρηση του Αγγαίου.

Όσο για τον τελικό; Γυναικεία υπόθεση λέγεται ότι θα είναι φέτος. Δες ΕΔΩ τις προβλέψεις για τις δύο φιναλίστ