«Γη της ελιάς»: Ο Φίλιππος και η Βασιλική μαθαίνουν το φύλο του μωρού τους και ο Στάθης ξεπερνά τα όρια [video]

07.12.2021
«Γη της ελιάς»: Ο Φίλιππος και η Βασιλική μαθαίνουν το φύλο του μωρού τους και ο Στάθης ξεπερνά τα όρια [video]
Η ευτυχία εναλάσσεται με τη θλίψη και στο σημερινό επεισόδιο της δημοφιλούς σειράς του Mega.

Ακόμη ένα επεισόδιο με έντονες συγκινήσεις αναμένουμε σήμερα στη "Γη της Ελιάς" και η αρχή γίνεται με τον Στάθη που θα "τσακώσει" μαζί την Ιουλία με τον αστυνόμο και θα καταλάβει ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Αυτό θα τον τρελάνει! Ξέχασε, προφανώς ότι ο ίδιος προέτρεψε την αγαπημένη του να τον ξεχάσει και να προχωρήσει τη ζωή της. Και όταν χτυπήσει, αργότερα, την πόρτα της για να της ζητήσει τα ρέστα, εκείνη αυτό θα του θυμήσει. "Κάνω αυτό που μου ζήτησες", θα του πει και εκείνος θα φουρκιστεί ακόμη περισσότερο, ενώ όλο το χωριό συζητά πια το νέο ειδύλλιο. Ο Στάθης δεν μπορεί με τίποτα να δεχθεί αυτό που του είπε η Ιουλία και γυρίζει στο σπίτι του μεθυσμένος, με την Αρετή να καταλαβαίνει πως κάτι δεν πάει καλά.

Σε άλλα μέτωπα, η Αντιγόνη ζητά από τη Μαρίνα να ενημερώσει τον Μάνο για το αποτέλεσμα του τεστ DNA και εκείνος δεν αντιδρά καθόλου καλά, σε αντίθεση με τον πατέρα του που δείχνει να έχει αποδεχτεί ότι έχει και ένα δεύτερο παιδί, μια κόρη! Ο Μάνος, σε έξαλλη κατάσταση εισβάλει στο ιατρείο της Αντιγόνης και, θέλοντας να περάσει ξεκάθαρο μήνυμα, σκίζει μπροστά της το αποτέλεσμα της εξέτασης DNA.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης συνεχίζει να πολιορκεί την Αθηνά, επιμένοντας να τον συγχωρέσει και να κάνουν μια νέα αρχή και η Ευτυχία παλεύει να αποκαταστήσει τη σχέση της με τον Αποστόλη, όμως εκείνος δυσκολεύεται να τη δει φιλικά.

Η Βασιλική και ο Φίλιππος πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς μαθαίνουν πως περιμένουν κοριτσάκι. Ο Αλέξης πετυχαίνει τη Μυρτάλη στον δρόμο, αλλά πριν προλάβει να της μιλήσει, εκείνη το βάζει στα πόδια και η Αθηνά ζητά από τον Μάνο να μελετήσει το βιογραφικό της Μάρθας, μήπως υπάρχει θέση για εκείνη στο ελαιοτριβείο.

Ιδού μια πρώτη γεύση του τι να περιμένουμε σήμερα και αναμένουμε εξελίξεις, ενώ, όπως φαίνεται από τις αντιδράσεις στο Twitter, το ζευγάρι που αγαπιέται περισσότερο από τους fans της σειράς είναι ο Φίλιππος με τη Βασιλική.