«Σασμός»: Ο Αντώνης υποψιάζεται την παράνομη σχέση Βασιλικής και Μαθιού και ο Στεφανής... επιστρέφει [video]

07.12.2021
«Σασμός»: Ο Αντώνης υποψιάζεται την παράνομη σχέση Βασιλικής και Μαθιού και ο Στεφανής... επιστρέφει [video]
«Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» και αυτό ισχύει για όλες ανεξαιρέτως τις περιπτώσεις. Αργά η γρήγορα τα πάντα βγαίνουν στη φόρα!

Οι ήρωες της δημοφιλούς σειράς του Alpha αντιμετωπίζουν νέες προκλήσεις σε κάθε επεισόδιο. Σε αυτή τη φάση εξέλιξης της ιστορίας το ενδιαφέρον εστιάζεται στον Αντώνη, ο οποίος ύστερα από το τυχαίο εύρημα μιας περιπολίας αρχίζει να κάνει τις... πράξεις και να καταλήγει σε συμπεράσματα!

Σε ένα τελείως άκυρο σημείο, στην άκρη του πουθενά, βρέθηκε παρκαρισμένο το αυτοκίνητο της Βασιλικής και αυτό κίνησε αμέσως τις υποψίες του. Όταν, μάλιστα, έκανε τον συνδυασμό με το μοναδικό σπίτι που βρίσκεται στην περιοχή, ο αστυνόμος ένιωσε ότι "πέτυχε" διάνα!

Το σπιτάκι των Σταματάκηδων είναι το μόνο σπίτι της περιοχής και εφόσον ο Αντώνης ξέρει καλά για τη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ, δεν έχει αμφιβολία στο μυαλό του πως αν συμβαίνει κάτι με τη χήρα του Στεφανή είναι με τον Μαθιό! Βάζει, λοιπόν, τους ανθρώπους του να παρακολουθούν τη Βασιλική και αναμένουμε εξελίξεις!

Στο Ηράκλειο, βέβαια, ο Μανώλης ταλαιπωρείται από το βάρος της αλήθειας που κουβαλάει τόσον καιρό και συναντά τον Στεφανή, ο οποίος τον πιέζει να ανοίξει το στόμα του!

Στα υπόλοιπα μέτωπα έχουμε την Αργυρώ σοκαρισμένη μετά την ανακάλυψη μιας βαλίτσας με αρχαία στο ξενοδοχείο και τον Διονύση να τη διαβεβαιώνει ότι θα χειριστεί την υπόθεση προσωπικά. Πιεσμένη από τα γεγονότα, η κοπέλα δέχεται να συναντήσει τον Αστέρη στο μαγαζί του, όμως η συζήτησή τους διακόπτεται από την αιφνιδιαστική επίσκεψη της Καλλιόπης! Θα προλάβει να τους δει;

Ο Άγγελος, από την άλλη, υποψιασμένος για το ρόλο της, λέει ψέματα στην Καλλιόπη ότι σύντομα θα συναντηθεί με κάποιον που γνωρίζει την ταυτότητα του πατέρα του. Παράλληλα η Άσπα συναντιέται με τον Κώστα και παίρνει την απόφαση να αποσύρει τη μήνυση σε βάρος του.