Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης: Το World Party επιστρέφει - Το πρώτο teaser

14.06.2024
Σάκης Τανιμανίδης - Γιώργος Μαυρίδης: Το World Party επιστρέφει - Το πρώτο teaser
Οι φήμες επιβεβαιώθηκαν από τους άμεσα ενδιαφερόμενους.

Με μία κοινή ανάρτηση, ο Σάκης Τανιμανίδης και ο Γιώργος Μαυρίδης ενημέρωσαν το κοινό τους πως το World Party επιστρέφει 8 χρόνια μετά την τελευταία προβολή του.

Στο teaser που μοιράστηκαν οι δυο παρουσιαστές βλέπουμε εικόνες από ταξίδια, χάρτες και μέρη εξωτικά ενώ το βίντεο καταλήγει σε ένα πολύ ενδιαφε΄ρον πλάνο όπου βλέπουμε δυο χέρια (προφανώς τα δικά τους) να ενώνουν μια σκισμένη φωτογραφία τους, κάνοντας και τη σχετική πλακίτσα.

«Η ζωή είναι μια όμορφη περιπέτεια» γράφει η λεζάντα. Μία ατάκα με πολλές αναγνώσεις αν συνυπολογίσει κανείς την αντικειμενική έννοιά της αλλά και τη μεταφορική που ίσως έχει να κάνει με τη σχέση των δύο ανδρών που πε΄ρασε από 40 κύμματα και τώρα τη βλέπουμε σε αίσια φάση!

{https://www.instagram.com/p/C8MaV72sfYF/}

Η επιστροφή του «World Party», λοιπόν, είναι γεγονός. Η αγαπημενη ταξιδιωτική σειρά έρχεται την τηλεοπτική σεζόν 2024-2025 και μένει φυσικά η ανακοίνωση του καναλιού που θα τη φιλοξενήσει με το όνομα του ΑΝΤ1 να είναι το επικρατέστερο.

Για την ιστορία, το «World Party» ξεκίνησε το ταξίδι του στη μικρή οθόνη το 2013, ενώ μετά το προσωρινό -όπως αποδείχθηκε- κλείσιμο της Δημόσιας Τηλεόρασης μετακόμισε το 2014 στον Alpha, όπου προβλήθηκε για δύο σεζόν μέχρι και το 2016.

Αν κρίνουμε από τα σχόλια κάτω από την ανάρτηση όμως, η είδηση έγινε δεκτή με απίστευτα θετικό προσημο.

Με το καλό!

Τελευταία τροποποίηση στις 14.06.2024 - 14:38