Μπήκαν... στο Γκίνες

11.06.2009
Από τις πασαρέλες στην TV και τώρα μαζί στο γυαλί σε ένα εντυπωσιακό σόου που αφορά τα ρεκόρ Γκίνες υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του μετρ των σόου Στέφανο Σαρτίνι.

Από τις πασαρέλες στην TV και τώρα μαζί στο γυαλί σε ένα εντυπωσιακό σόου που αφορά τα ρεκόρ Γκίνες υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του μετρ των σόου Στέφανο Σαρτίνι. Το μοντέλο, παρουσιάστρια και πρόσφατα τραγουδίστρια Κατερίνα Στικούδη μετά το «Mega Star» δοκίμασε τις δυνάμεις της και στην παρουσίαση του εν λόγω σόου, που θα προβληθεί τη νέα σεζόν στο Mega. Στο πλευρό της θα βρίσκεται το μοντέλο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος δεν πέρασε καν από δοκιμαστικά.

Οι δύο νεαροί παρουσιαστές λοιπόν θα είναι οι οικοδεσπότες σε 5 επεισόδια με τη μορφή σόου, όπου θα παρουσιάζονται άνθρωποι που έχουν κερδίσει μια θέση στο βιβλίο Γκίνες. Η εκπομπή θα έχει τον τίτλο «World Records Guiness» και ήδη τα επεισόδια έχουν γυριστεί στο Μιλάνο στα στούντιο του καναλιού mediaset, το οποίο ανήκει στον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, εκεί όπου γυρίζεται το αντίστοιχο ιταλικό σόου. Όπως μας είπαν και οι δύο, ιδιαίτερη εντύπωση τους έκανε αυτό όπου ένας άνθρωπος κράτησε την αναπνοή του κάτω από το νερό για 19 ολόκληρα λεπτά! «Ήταν υπέροχα, πέρασα καταπληκτικά. Τα γυρίσματα στο ιταλικό στούντιο, το συνεργείο του Mega, που με βοήθησε ψυχολογικά να αντεπεξέλθω, ήταν όλα καταπληκτικά», μας είπε η Κατερίνα Στικούδη, η οποία θα εμφανίζεται με βραδινή τουαλέτα. Ενθουσιασμένος όμως και ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος σε κάποια επεισόδια θα είναι ντυμένος casual και σε άλλα θα φοράει σμόκιν. «Ήταν όλα υπέροχα. O Στέφανο Σαρτίνι μας βοήθησε πολύ, όπως και το συνεργείο του Mega. Τώρα περιμένουμε κι εμείς με ανυπομονησία να δούμε αυτά τα επεισόδια στον αέρα», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ.

Να σημειώσουμε ότι ακόμα δεν έχει αποσαφηνιστεί αν τα επεισόδια θα προβληθούν το Σεπτέμβριο ή με το νέο έτος.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΠΑΠΑΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ