Φινάλε χωρίς... Βέρα στο δεξί

16.06.2009
Θα παντρευτούν τελικά στα «Μυστικά της Εδέμ» η Εύα (Φαίη Ξυλά) και ο Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης) ή την τελευταία στιγμή σχεδόν στα σκαλιά της εκκλησίας οι σεναριογράφοι Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης θα τους ξαναχωρίσουν;

Θα παντρευτούν τελικά στα «Μυστικά της Εδέμ» η Εύα (Φαίη Ξυλά) και ο Μάνος (Παναγιώτης Μπουγιούρης) ή την τελευταία στιγμή σχεδόν στα σκαλιά της εκκλησίας οι σεναριογράφοι Έλενα Ακρίτα και Γιώργος Κυρίτσης θα τους ξαναχωρίσουν; Η Εύα θα πειστεί επιτέλους να παντρευτεί τον αγαπημένο της Μάνο, που την θέλει σαν τρελός, αλλά δεν έχουν υπολογίσει ότι ο... εχθρός παραμονεύει. Ο παλιός έρωτας της Εύας από το Παρίσι επιστρέφει δριμύτερος για να διεκδικήσει τη γυναίκα που αγαπάει. Όμως, μη φανταστείτε ότι θα εμφανιστεί ως κύριος για να τη διεκδικήσει από τον Μάνο.

Ο «αντίζηλος» θα κάνει μαύρη τη ζωή του Μάνου, καθώς θα αρχίσει με απειλητικά γράμματα και θα συνεχίσει να τον τρομοκρατεί. Μέχρι και άσπρο κοστούμι με πένθος και στεφάνι με... αγκάθια αντί για γαμήλια στέφανα θα του στείλει, όταν εκείνος θα ετοιμάζεται να παντρευτεί την αγαπημένη του Εύα. Φυσικά, όλα αυτά χωρίς να αποκαλύπτει την ταυτότητά του, οπότε ο Μάνος θα αρχίσει να ψάχνεται ποιος είναι ο φοβερός εχθρός που κρύβεται πίσω απ’ όλα αυτά. Όμως, και η Εύα θα αρχίσει να φοβάται και θα κάνει πίσω για το γάμο, ώστε να μη βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του αγαπημένου της.

Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το τηλεοπτικό του όνομα, αλλά φαίνεται ότι το «φαβορί» είναι ο Αλέξανδρος Σταύρου, ο Στράτος της «Βέρας στο δεξί», που έκανε πολλές γυναικείες καρδιές να σκιρτήσουν. Έτσι, η «μάχη» Παναγιώτη Μπουγιούρη και Αλέξανδρου Σταύρου για την καρδιά της Φαίης Ξυλά αναμένεται μέχρις εσχάτων την ερχόμενη σεζόν.