Στο Λας Βέγκας η Σταρ Ελλάς

13.08.2010
Στην αιώνια πόλη των καζίνων βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η φετινή Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς, όπου ετοιμάζεται πυρετωδώς για το διεθνή διαγωνισμό Miss Universe.

Στην αιώνια πόλη των καζίνων βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες η φετινή Σταρ Ελλάς Άννα Πρέλεβιτς, όπου ετοιμάζεται πυρετωδώς για το διεθνή διαγωνισμό Miss Universe. O 59oς Διαγωνισμός Μις Υφήλιος θα πραγματοποιηθεί στο εντυπωσιακό «Mandalay Bay Resort & Casino». Εκεί βρίσκονται τα πιο ωραία και χαρισματικά κορίτσια από περισσότερες από 80 χώρες, τα οποία θα παρελάσουν τη μεγάλη βραδιά του διαγωνισμού προκειμένου να διεκδικήσουν το μεγαλύτερο τίτλο ομορφιάς στον κόσμο!

Η 20άχρονη Ελληνίδα καλλονή βρίσκεται ήδη σε εντατική προετοιμασία. Τι περιλαμβάνεται στο καθημερινό της πρόγραμμα; Φωτογραφήσεις, συνεντεύξεις, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και διασκεδαστικά events. Τη λαμπερή βραδιά θα παρακολουθήσουν εκατομμύρια τηλεθεατές απ’ όλο τον κόσμο και η μάχη μεταξύ των κοριτσιών για το ποια θα στέψει η Μις Υφήλιος 2009 Stefania Fernandez από τη Βενεζουέλα διάδοχό της αναμένεται με ενδιαφέρον. Άννα, καλή επιτυχία!