Επιτέλους νέα επεισόδια

22.01.2007
Οι επαναλήψεις επιτέλους τελειώνουν. Από την ερχόμενη Δευτέρα επιστρέφουν οι αγαπημένες σειρές με ολοκαίνουργια επεισόδια αλλά και νέες τηλεοπτικές παραγωγές. Τι θα γίνει με τους ήρωες του «Παρά πέντε», τον έρωτα του Σήφη στης «Αγάπης μαχαιριά» και πότε θα βλέπουμε πλέον τη «Μαρία την άσχημη»;

Δευτέρα 22/1

Mega

18.15. Η «Μαρία η άσχημη» μετακομίζει στην απογευματινή ζώνη. Η σειρά που τρέλανε από την πρώτη μέρα μετάδοσής της τα μηχανάκια της Agb συνεχίζει με τις νέες περιπέτειες της Μαρίας (Αγγελική Δαλιάνη) και όλων των εργαζομένων στην Ecomoda και όχι μόνο.

23.00. Η νέα σειρά «Μαζί σου» κάνει πρεμιέρα με τον Αποστόλη Τότσικα και τη Μαριλή Μήλια στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Πρόκειται για την ιστορία δύο νέων παιδιών που το σκάνε από το μέρος όπου μένουν ο καθένας για δικούς του λόγους με προορισμό τον Έβρο. Η συνάντησή τους θα αποδειχτεί μοιραία καθώς ένας μεγάλος έρωτας θα γεννηθεί με φόντο τα υπέροχα τοπία της βορειοανατολικής Ελλάδας.

22.00. Πώς βρήκε ο νέος χρόνος την παρέα του «Παρά πέντε»; πολλές ανακατατάξεις στη ζωή τους θα μας δείξει το πρώτο επεισόδιο της χρονιάς. Η παρέα θα εστιάσει περισσότερο στα προσωπικά της παρά στο κυνήγι των κακών. Έτσι θα δούμε τον Φώτη και την Αγγέλα να ψάχνουν για νέο σπίτι, αφού μόλις τους έκαναν έξωση, το γάμο του Θωμά και της Μαριλένας να κλονίζεται, ενώ ένας νέος έρωτας γεννιέται. Αυτός της Ντάλιας και του Αλέξη.

21.00. Ο Νίκος Σεργιανόπουλους, η Παναγιώτα Βλαντή και ο Κώστας Κόκλας ξαναγυρίζουν στην «Πολυθρόνα για τρεις» με νέες ερωτικές περιπέτειες. Η γνωριμία του Ντίνου με την Ειρήνη (Τζένη Μπότση) θα έχει μια απροσδόκητη κατάληξη καθώς εκείνος θα εκμυστηρευτεί ότι είναι ερωτευμένος με τη Μαρίνα και η αγωνία του είναι αν θα το μάθει εκείνη και ο Μάκης.

Alpha

23.00. Ο «νιόπαντρος κερατάς» κάνει ποδαρικό στους «Εντιμότατους κερατάδες». Ο Γιώργος Χρανιώτης που ετοιμάζεται να παντρευτεί τη Λίνα Σακκά. Νομίζει ότι τη γνωρίζει καλά, αλλά λίγες μέρες πριν από το γάμο έρχεται ο αδελφός του για να αποκαλύψει ένα μυστικό από το παρελθόν της νύφης

ΑΝΤ1

21.00. Το «Θα βρεις το δάσκαλό σου» ξεκινά με τον Θάνο και τη Μαρίζα να είναι επιτέλους μαζί. Όχι όμως για πολύ ακόμη, γιατί οι εχθροί καιροφυλακτούν! Ο Μένιος βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του να απαγάγει τη Μαρίζα. Γίνεται όμως το λάθος και, αντί για τη Μαρίζα, θύμα απαγωγής πέφτει η Άσπα. Και ανάμεσα σε όλα αυτά ο Ανέστης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση λόγω του εγκεφαλικού που υπέστη μετά τον καβγά με την κόρη του.

22.30. Με πολλές ανατροπές συνεχίζει η δραματική σειρά «Της αγάπης μαχαιριά». Όλοι όσοι γνωρίζουν για τη σχέση του Σήφη και της Μαρίας αγωνιούν για τη στιγμή που ο Κωνσταντής θα μάθει την αλήθεια, ενώ ακόμη ένα μέλος της οικογένειας Λεβεντογιάννη μαθαίνει για τη σχέση. Ο Σήφης προσπαθεί να προσεγγίσει την οικογένεια της Μαρίας και πλησιάζει τον Δρακολευτέρη, με τραγικές όμως επιπτώσεις.

Τρίτη 23/1

Mega

21.00. H «Σμυρνιά πεθερά» ανοίγει το νέο κύκλο των «7 θανάσιμων πεθερών». Η Καίτη Κωνσταντίνου είναι η Νίτσα, χήρα και από τους δύο γάμους της. Στο σπίτι της μένει με τις δύο πεθερές της και έχει περάσει τα πάνδεινα από εκείνες. Έτσι έχει ορκιστεί πως θα γίνει η πιο γλυκιά πεθερά του κόσμου. Θα πάρει πίσω τον όρκο της όμως όταν ο γιος της της φέρει για νύφη τη Μελίνα, βουλευτή των Οικολόγων, τους οποίους η Νίτσα θεωρεί υπεύθυνους για το θάνατο του ενός άντρα της.

Alpha

22.15. Με μια βαθιά υπόκλιση επί σκηνής η Καριοφυλλιά Καραμπέτη παίρνει τη σκυτάλη από τη Μαρίνα Καλογήρου στην «Τελευταία παράσταση». Έτσι η σειρά ξεκινά με νέα ηρωίδα σε μια δύσκολη περίοδό της, καθώς η αδελφή της έχει χτυπηθεί από καρκίνο, ξεκινούν οι δικές της περιπέτειες με την υγεία της, ενώ το μεγάλο κεφάλαιο που λέγεται «παιδί» ανοίγει με δραματικές συνέπειες.

Mega

21.00. Οι περιπέτειες του Γιάννη Μπέζου συνεχίζονται στο «Ήρθε και έδεσε». Η Ναταλία και ο Γιώργος προσπαθούν να μάθουν αν είναι έγκυος η Κατερίνα, ενώ εκείνος αρνείται ότι το παιδί είναι δικό του. Έτσι αποφασίζει να πάει στο χωριό, αλλά όταν φτάνει οι γείτονες στρώνουν το κρεβάτι του γάμου

22.00. Οι «Singles» είναι οι μόνοι που επιστρέφουν με εορταστική διάθεση, καθώς αυτό που θα τους απασχολήσει είναι η ύπαρξη του Αϊ-Βασίλη. Η Ράνια και η Λίλα διαφωνούν για το αν πρέπει να αποκαλύψουν στο μικρό Ορέστη την αλήθεια για τον Αϊ-Βασίλη, ο Φώτης και ο Περιστερόπουλος προσπαθούν με κωμικούς ρόλους να βγάλουν επιπλέον χρήματα, ενώ ο Ορέστης με τον Μπίλη συνεχίζουν την κατασκοπία τους στη ναυτιλιακή εταιρεία.

ΑΝΤ1

21.00. «Τύχη βουνό» έχουν οι Πόντιοι, καθώς όλα είναι έτοιμα για το γάμο της Μέλας και του Γιώργου. Ο Γιώργος ανυπομονεί να ντυθεί γαμπρός, ενώ όσο τα διπλά βιβλία παραμένουν άφαντα η Ασπασία είναι έξαλλη. Και μέσα σε όλα αυτά ο Αντώνης κάνει τα πάντα για να εμποδίσει αυτόν το γάμο.

22.00. Στο «Για την Άννα» θα δούμε την Άννα να το σκάει από τη Σερβία και να επιστρέφει στην Ελλάδα. Συναντιέται με τον Νίκο που της λέει ότι θα την πάρει μαζί του στην Κρήτη, ενώ ο Άλεξ βρίσκεται διαρκώς στα ίχνη τους. Ο Νίκος ζητά από την Ελένη να χωρίσουν και εκείνη του αποκαλύπτει ότι είναι έγκυος.

Alpha

22.00. Στον «Έρωτα με επιδότηση ΟΓΑ» η Αλίκη είναι σίγουρη ότι ο Αντώνης έχει παιδί με την Ειρήνη. Εκείνος όμως το διαψεύδει λέγοντάς της να την προσέχει.

23.00. «Η κατάρα» είναι ο τίτλος της ιστορίας της «10ης εντολής». Πρωταγωνίστρια είναι η Θάλεια (Πέγκυ Τρικαλιώτη). Μια νεαρή κοπέλα, παντρεμένη, που βλέπει διαρκώς οράματα με δολοφονίες. Ανακαλύπτει όμως ότι αυτές οι δολοφονίες είναι πραγματικές και μιλάει στην αστυνομία. Έως ότου βλέπει σε όραμα το πρόσωπο του δολοφόνου

Πέμπτη 25/1

Mega

21.00. Στην «ρα την καλή» οι ερωτικές περιπέτειες δεν έχουν τέλος. Ενώ η Δανάη βρίσκεται στο Λονδίνο για να διαλύσει τον αρραβώνα της, ο πατέρας της καλεί τον Στέφανο σπίτι και του λέει ότι η κόρη του ετοιμάζεται να παντρευτεί. Την ίδια στιγμή η Ελένη αποκαλύπτει στον Θόδωρο τα αισθήματά της για τον Στέφανο.

ΑΝΤ1

22.00. Στην «Ιωάννα της καρδιάς» η Έρση προσπαθεί να συνεφέρει τον Δημήτρη, ενώ η Μαρίνα εκλιπαρεί τη Ζωή να μην πει ότι η Ιωάννα είναι κόρη της.

23.00. Η αποκάλυψη της Φλώρας για την παράνομη σχέση του Βασίλη με την Ντόρα κάνει τη Μάρθα να πάρει δραστικά μέτρα στο «Πόσο γλυκά με σκοτώνεις».

Alpha

22.00. Πρεμιέρα «Για την καρδιά ενός αγγέλου». Η σειρά εξιστορεί τις περιπέτειες μιας μητέρας όταν η κόρη της πέφτει θύμα απαγωγής από εμπόρους ανθρωπίνων οργάνων.

23.00. Στις «Ιστορίες του Αστυνόμου Μπέκα» ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης προσπαθεί να εξιχνιάσει την αυτοκτονία ενός στελέχους εταιρείας και το ρόλο της γοητευτικής του γυναίκας.

Παρασκευή 26/1

Mega

21.00. Ο Νικηφόρος του «50-50» είναι ερωτευμένος με τη Νεχάντε. ο Παύλος δέχεται πιέσεις απ όλες τις πλευρές ώστε να πάρει μια απόφαση, ενώ ο Μίμης προσπαθεί να επαναφέρει στην τάξη τον Κίμωνα.

ΑΝΤ1

22.00. «Δις μαδιάμ» για τα σχέδια της Μερόπης, ο Αλέκος βρίσκεται στο εξωτερικό και η Μαρίνα επιτυγχάνει το σκοπό της.

23.00. Στο «Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου» η Αλεξάνδρα αποκαλύπτει το πραγματικό όνομα της Δάφνης, ενώ ο Δημητράκης ειδοποιεί την υπηρεσία του ότι βρίσκεται στα ίχνη μιας επικίνδυνης συμμορίας.