Τελειώνει ο «ΟΓΑ», αρχίζει η «Τυφλόμυγα»

13.02.2007
Με έντονη δυσαρέσκεια δέχτηκαν οι συντελεστές της σειράς του Λευτέρη Καπώνη «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ» τη μετακίνηση της σειράς από Τετάρτη βράδυ στο μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς αυτή μεταφράζεται ως πρόωρη διακοπή της

Με έντονη δυσαρέσκεια δέχτηκαν οι συντελεστές της σειράς του Λευτέρη Καπώνη «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ» τη μετακίνηση της σειράς από Τετάρτη βράδυ στο μεσημέρι του Σαββάτου, καθώς αυτή μεταφράζεται ως πρόωρη διακοπή της. Αντίθετα, αν και αρχικά το κανάλι είχε προγραμματίσει την προβολή των νέων ελληνικών σειρών του «Μαργαρίτα» και «Τυφλόμυγα» για τη νέα σεζόν, τελικά από την ερχόμενη εβδομάδα βγαίνουν στον αέρα.

Έτσι, την Τρίτη 13 του μήνα στις 23.15 θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο της «Μαργαρίτας» με την Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, τον Σταύρο Ζαλμά και τον Κρατερό Κατσούλη στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, ενώ την επομένη στις 22.00 ξεκινά και η προβολή της νέας σειράς του Κώστα Κουτσομύτη «Τυφλόμυγα», που βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ευγενίας Φακίνου. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε μεταξύ άλλων τους Αντώνη Φραγκάκη, Νατάσα Καλογρίδη, Θεοδώρα Τζήμου, Κώστα Βουτσά, Φιλαρέτη Κομνηνού, Τζίνα Αλοιμόνου, Τόνια Καζιάνη.