Τηλεοπτικές εξελίξεις

25.09.2009
Είπε το νέο καθημερινό δίδυμο να αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα το «10-1 μαζί» στον AΝΤ1 με μια διεθνή αποκλειστικότητα: να πει «καλημέρα» και... άλλα πολλά ο Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί με την εντυπωσιακή του σύντροφο Ελιζαμπέτα Κανάλις από το παραμυθένιο σπίτι του στη λίμνη Κόμο στο Μιλάνο.
Είπε το νέο καθημερινό δίδυμο να αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα το «10-1 μαζί» στον AΝΤ1 με μια διεθνή αποκλειστικότητα: να πει «καλημέρα» και... άλλα πολλά ο Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί με την εντυπωσιακή του σύντροφο Ελιζαμπέτα Κανάλις από το παραμυθένιο σπίτι του στη λίμνη Κόμο στο Μιλάνο.

Καραμέρος - Χαριτάτος καλούν Χόλιγουντ
Είπε το νέο καθημερινό δίδυμο να αρχίσει την ερχόμενη Δευτέρα το «10-1 μαζί» στον AΝΤ1 με μια διεθνή αποκλειστικότητα: να πει «καλημέρα» και... άλλα πολλά ο Τζορτζ Κλούνεϊ μαζί με την εντυπωσιακή του σύντροφο Ελιζαμπέτα Κανάλις από το παραμυθένιο σπίτι του στη λίμνη Κόμο στο Μιλάνο. Το κυνήγησαν, το έκλεισαν και ήταν έτοιμοι να ταξιδέψουν, σίγουροι ότι είχαν την πρωτιά στο τσεπάκι τους. Γι’ αυτό και το κρατούσαν ως επτασφράγιστο μυστικό ακόμα και από πολύ δικούς τους ανθρώπους. Γιατί αυτόν τον καιρό η... κατασκοπία στα κανάλια καλά κρατεί και οι αντίπαλοι καραδοκούν να κλέψουν τις αποκλειστικότητες με άλλες πιο ηχηρές. Όνειρο ήταν όμως και πάει, γιατί τελικά ο διεθνής αστέρας τους έστησε στο παραπέντε. Ή, πιο σωστά, τους είπε μέσω του μάνατζέρ του «Ι can’t now» και πέταξε στη Ν. Υόρκη για μια επαγγελματική του υποχρέωση. Για να τους χρυσώσει το χάπι, τους είπε ότι θα το κανονίσουν τα Χριστούγεννα. Όσο για το τηλεοπτικό δίδυμο, τρέχει τώρα και δεν φτάνει να βρει άλλη λαμπερή έκπληξη για την πρεμιέρα και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει βάλει λυτούς και δεμένους να έχει την Μπιγιονσέ ή την Αντζελίνα Τζολί με τον Μπραντ Πιτ.

Η «βασίλισσα» της νύχτας... Πάει πακέτο!
Η Ζωζώ Σαπουντζάκη θα κάνει ποδαρικό στην 5η χρονιά του «Πάμε πακέτο» της Βίκυς Χατζηβασιλείου, που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου στις 9 το βράδυ στον Alpha. H αγαπημένη μας Ζωζώ θα στείλει ένα πακέτο-μυστήριο σε έναν πολύ δικό της άνθρωπο, ο οποίος της έχει σταθεί όλα αυτά τα χρόνια στις ωραίες αλλά και τις δύσκολες στιγμές που έχει περάσει.

Ένα πραγματικά πολύ συγκινητικό πακέτο, γεμάτο αναμνήσεις, που μόλις ανοίξει θα μας αποκαλύψει μια άλλη πτυχή της ζωής της λαμπερής σταρ, που στα πόδια της υποκλίθηκαν πολλές γενιές αντρών. Η ίδια κρατάει μυστικό το όνομα του προσώπου που θέλει να ευχαριστήσει, αλλά, όπως μάθαμε, μέσα από αυτό το «πακέτο» που θα ανοίξει θα περάσει όλη η ζωή και οι επιτυχίες της «βασίλισσας της νύχτας», ενώ θα μας ξεσηκώσει με το μπρίο και τα τραγούδια της.

Έπεσαν οι πρώτες...  Πετρούλες
Αν και η Ευγενία Μανωλίδου αρνείται προς το παρόν να αποκαλύψει τα μελλοντικά της σχέδια, η τηλεοπτική πιάτσα «το ’χει τούμπανο» πως η παρουσιάστρια βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το Star για την ανάληψη της πρωινής ζώνης μετά τις εκλογές. Σύμμαχοί της; Ο διευθυντής ειδήσεων του σταθμού Σταμάτης Μαλέλης και η Ελεονώρα Μελέτη. Ίσως και να τις ενώνει το άδοξο τέλος που είχαν και οι δύο με την ιστορία «Πρωινός καφές».

Εκτός όμως από συμμάχους, η Ευγενία έχει και δύο άσπονδους φίλους. Ποιοι είναι αυτοί; Ο Θανάσης Πάτρας και η Πετρούλα Κωστίδου. Ο καθένας για διαφορετικούς λόγους. Ο Πάτρας έπειτα από δύο χρόνια τηλεοπτικής απουσίας επέστρεψε φέτος με την εκπομπή μαγειρικής που παρουσιάζει μαζί με την Ντίνα Νικολάου, αλλά, αν τελικά η Μανωλίδου ενταχθεί στο δυναμικό του καναλιού, η εκπομπή είναι μετέωρη. Λέγεται πως ήδη έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο Πάτρας και Νικολάου να ενταχθούν στο πρωινό  η δεύτερη φυσικά στη στήλη της μαγειρικής κι εκείνος με κάτι διαφορετικό, σίγουρα όμως όχι σε ισότιμη θέση με τη Μανωλίδου. Αυτή που μένει εκτός είναι η Πετρούλα Κωστίδου.

Το όνομά της ακούγεται από πέρυσι για την πρωινή ζώνη του καναλιού, ενώ μέχρι και πριν από μερικές εβδομάδες ακουγόταν έντονα για την παρουσίαση μιας καινούργιας πρωινής εκπομπής που θα παίρνει τη σκυτάλη από τη μαγειρική. Φαίνεται πως το project αυτό ναυαγεί και σίγουρα η Πετρούλα δεν είναι στα καλύτερά της.

Γιατί ψυχράθηκαν
Πριν από λίγο καιρό φαίνεται πως ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης τα «έβαλε» με τους συνεργάτες του. Η καθυστέρηση ενός εκ των πρωταγωνιστών σε προγραμματισμένο γύρισμα τον έκανε έξαλλο και η αντίδρασή του προς τους συνεργάτες του ήταν έντονη. Η κακή αυτή στιγμή είχε ως αποτέλεσμα να υπάρχει ψυχρότητα στα γυρίσματα για αρκετές ημέρες. Ανάμεσα στους θιγμένους ήταν και η Ζέτα Μακρυπούλια, που ως επαγγελματίας δεν ανέχεται μύγα στο σπαθί της.

Κάποια στιγμή ο Χριστόφορος, συνειδητοποιώντας ότι η συμπεριφορά του ήταν υπερβολική, ζήτησε απ’ όλους «συγγνώμη», προβάλλοντας ως λόγο το μεγάλο άγχος που έχει για την επιστροφή του στην τηλεόραση και την πορεία του πολυσυζητημένου νέου του σίριαλ, «Τέσσερα», που θα προβάλλεται στο Μεγάλο κανάλι. Το θέμα έληξε εκεί και δεν δόθηκε συνέχεια, αφού όλοι τους επιθυμούν να συνεργαστούν χωρίς ίντριγκες και παρεξηγήσεις.