Άλλοι φεύγουν... άλλοι μένουν

21.03.2007
Παραιτήσεις, απολύσεις, ανανέωση συμβολαίων και κονταροχτυπήματα σε παράθυρα εκπομπών! Απ όλα είχε το τηλεοπτικό σκηνικό τις προηγούμενες μέρες, ενώ και οι επόμενες αναμένεται να παρουσιάσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς όπως έχει αποδειχθεί η τηλεόραση κύκλους κάνει!

Παραιτήσεις, απολύσεις, ανανέωση συμβολαίων και κονταροχτυπήματα σε παράθυρα εκπομπών! Απ όλα είχε το τηλεοπτικό σκηνικό τις προηγούμενες μέρες, ενώ και οι επόμενες αναμένεται να παρουσιάσουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς όπως έχει αποδειχθεί η τηλεόραση κύκλους κάνει! Τι έγινε τελικά με τον Νίκο Χατζηνικολάου; Η Μάρα Ζαχαρέα γιατί έφυγε από τον Alpha και τι θα κάνει του χρόνου ο Γρηγόρης Αρναούτογλου;

Ανανέωσε ο Γρηγόρης
Για τρία χρόνια ακόμη ανανέωσε το συμβόλαιό του ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το Μεγάλο κανάλι, δίνοντας τέλος στα σενάρια μεταγραφών που είχαν ξεκινήσει από την αρχή της σεζόν. Ο Γρηγόρης θα συνεχίσει με την ομάδα του να παρουσιάζει τον «Όμορφο κόσμο το πρωί», ενώ όλα δείχνουν ότι το «Πολύ την Κυριακή» θα ολοκληρώσει τον Ιούνιο τον κύκλο του. Δυστυχώς, η αναμέτρηση του σόου με το «Super Deal» δεν δίνει περιθώρια συνέχισής του.

Τι άλλο θα κάνει όμως ο γνωστός παρουσιαστής; Σύμφωνα με πληροφορίες, θα μοιράζει συντάξεις. To Mega ήδη συζητά να εξασφαλίσει τα δικαιώματα του παιχνιδιού «Set for your rest of your life», που ήδη κάνει θραύση στο εξωτερικό και, όπως δηλώνει ο τίτλος του, προσφέρει στο νικητή ένα σταθερό ποσό για όλη του τη ζωή.

Μπαράζ αποχωρήσεων στον Αlpha
Μετά τον Γιώργο Τράγκα και τον Σπύρο Καρατζαφέρη ο πρώτος παραιτήθηκε και ο δεύτερος απολύθηκε και όπως δήλωσε θα κινηθεί νομικά για την αποζημίωσή του σειρά είχε πριν από λίγες μέρες η Μάρα Ζαχαρέα να αποχωρήσει από το κανάλι της Κάντζας. Μετά την αποχώρηση του Νίκου Χατζηνικολάου το σκηνικό στον Alpha έχει αλλάξει ριζικά και οι αποχωρήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Μάλιστα, πηγές από ανθρώπους που δεν ανήκουν πλέον στο δυναμικό του σταθμού επιμένουν ότι αναμένονται και άλλες μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Μάρα Ζαχαρέα λοιπόν υπέβαλε την παραίτησή της, η οποία έγινε αμέσως δεκτή από την ιδιοκτησία του σταθμού. Τι μεσολάβησε; Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι εντάσεις στις συσκέψεις για το δελτίο ειδήσεων είχαν γίνει πλέον το τελευταίο διάστημα καθημερινό φαινόμενο. «Κερασάκι» στην τούρτα αποτέλεσε η επιθυμία της γνωστής δημοσιογράφου να εντάξει στα παράθυρα του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού την πολιτική συντάκτρια Νόνη Καραγιάννη, σε ρόλο σχολιάστριας. Η αντίδραση όμως του Γιώργου Κύρτσου έφερε επιπλέον προστριβές εξαναγκάζοντας τη γνωστή δημοσιογράφο σε παραίτηση.

Καφές με την Κατερίνα;
Στον Alpha παραμένει η Κατερίνα Καραβάτου, αφού είναι η επικρατέστερη για να σερβίρει πρωινό καφέ σε περίπτωση που η Ελένη Μενεγάκη αλλάξει τηλεοπτική στέγη με τη νέα χρονιά και επαληθεύσει τα μεταγγραφικά σενάρια. Η παρουσιάστρια του «Κους Κους το μεσημέρι» διατήρησε φέτος την υπεροχή της, υπήρξε πρώτη στη μεσημεριανή ζώνη και οι ιθύνοντες του καναλιού είναι πολύ ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις της. Άλλωστε, στο παρελθόν έχει δώσει εξετάσεις και μάλιστα με θετικά αποτελέσματα στην πρωινή ζώνη του Alpha.