Βρήκε το Alter ego του

26.03.2007
Δεν ήταν δυνατόν ο κορυφαίος άνκορμαν Νίκος Χατζηνικολάου να μείνει πολύ καιρό εκτός TV. Έτσι, μόλις ενάμιση μήνα μετά την αποχώρησή του από τον ALPH Α υπέγραψε συμφωνία με το ALTER.

Δεν ήταν δυνατόν ο κορυφαίος άνκορμαν Νίκος Χατζηνικολάου να μείνει πολύ καιρό εκτός TV. Έτσι, μόλις ενάμιση μήνα μετά την αποχώρησή του από τον ALPH Α υπέγραψε συμφωνία με το ALTER. Στο κανάλι του Μπουρναζίου ο γνωστός δημοσιογράφος θα αναλάβει την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων από τις 8 μέχρι τις 9 και μιας εβδομαδιαίας πολιτικής εκπομπής λόγου.

Ο κ. Χατζηνικολάου όλο αυτό το διάστημα είχε πολύ συχνές επαφές με στελέχη του καναλιού και κατόπιν πολλών συζητήσεων κατέληξαν σε συμφωνία. Βέβαια, στο μεσοδιάστημα είχαν μεσολαβήσει επαφές του δημοσιογράφου και με τον ΣΚΑΪ, γεγονός που καθυστέρησε λίγο τα πράγματα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνκορμαν θα παρουσιάσει το πρώτο δελτίο κατά πάσα πιθανότητα αμέσως μετά το Πάσχα. Ο κ. Χατζηνικολάου θα διεκδικήσει μερίδιο τηλεθέασης ανταγωνιζόμενος τα άλλα κραταιά δελτία του Mega και του ΑΝΤ1 και, όπως αναμένεται, θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον ήδη ανερχόμενο μέσο όρο του σταθμού.