Αποθεώθηκε ο Λάκης

02.10.2009
Δύο εικοσιτετράωρα ξύπνιος, περίπου 500 βίντεο στο μοντάζ, αλλά γεμάτος όρεξη! Προκειμένου να βγει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» με ό,τι πιο «φρέσκο» και να σαρώσει, ο Λάκης Λαζόπουλος δεν καταλάβαινε κούραση. Και τα κατάφερε! Αποθεώθηκε για άλλη μια φορά, καθώς οι δείκτες της AGB «έσπασαν» δίνοντας μέσο όρο 53,9%, ενώ χτύπησαν μέχρι και 67,5%!

Ολοι περίμεναν πώς και πώς το πρώτο επεισόδιο του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» για τη νέα σεζόν και δύο εβδομάδες πριν από την εκπομπή είχαν κλείσει όλες οι θέσεις στο στούντιο. Όσο για τους φανατικούς θαυμαστές του που δεν πρόλαβαν, κάθισαν δεξιά και αριστερά, σχεδόν πάνω στο σκηνικό. Και δεν είχαν άδικο που επέμεναν να δουν live την εκπομπή, γιατί ο Λάκης επανήλθε δριμύτερος, στα καλύτερά του. Όλα τα πολιτικά πρόσωπα πέρασαν από την καυτή του σάτιρα, ενώ δεν έλειψαν και τα αγαπημένα του πρόσωπα της σοουμπίζ. Εκτός από το υψηλό ποσοστό τηλεθέασης, ο «Mr Αλ Τσαντίρι» πέτυχε και ρεκόρ σε e-mails, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, στάλθηκαν γύρω στις 3.000 e-mails από τηλεθεατές, με ευχές για καλή αρχή. Όλοι τον προτρέπουν να συνεχίσει να τα λέει έξω από τα δόντια και να μη χαρίζεται σε κανέναν, όπως άλλωστε έχει υποσχεθεί ο ίδιος από την πρώτη στιγμή.

Τα επόμενα σχέδιά του
Όσο για τη συνέχεια, περιμένει πώς και πώς τις ημέρες μετά τις εκλογές για να ξαναμπεί στο στούντιο για να συνεχίσει το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ», κανονικά κάθε Τρίτη. Ταυτόχρονα, η μεγάλη έκπληξη θα είναι οι νέοι «Μήτσοι» του, τους οποίους υπολογίζει να βγάλει σε τρεις εβδομάδες. Εκτός από 2-3 παλιούς χαρακτήρες, σκέφτεται κάποιοι από τους «φρέσκους» ήρωες να μοιάζουν με κάποια πολιτικά πρόσωπα. Όσο για τον Alpha και τους Γερμανούς, είναι ενθουσιασμένοι με την απογείωση του Λάκη, ενώ μέσα στον ενθουσιασμό αυτό ακούστηκε ότι οι «Μήτσοι» μπορεί να γίνουν διεθνείς και να φτάσουν ακόμα και στη Γερμανία! Κι αυτό γιατί οι νέοι ιδιοκτήτες του καναλιού μιλάνε για το «φαινόμενο Λάκης» και είναι διατεθειμένοι να του δώσουν γη και ύδωρ.