Εμφάνιση-έκπληξη Ρούλας στο Μega!

04.05.2007
Ολα δείχνουν πως θα επιβεβαιωθούν τελικά οι φήμες που θέλουν τη Ρούλα Κορομηλά 7 χρόνια μετά να επιστρέψει στο κανάλι που της χάρισε τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές της επιτυχίες!

Ολα δείχνουν πως θα επιβεβαιωθούν τελικά οι φήμες που θέλουν τη Ρούλα Κορομηλά 7 χρόνια μετά να επιστρέψει στο κανάλι που της χάρισε τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές της επιτυχίες! Αφορμή, ο μεγάλος τηλεμαραθώνιος αγάπης που διοργανώνει τη Δευτέρα 7 Μαϊου το μεγάλο κανάλι σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα» για την ανέγερση του πρώτου ογκολογικού νοσοκομείου για παιδιά στην Ελλάδα.

Στο πλατό του «Όμορφου κόσμου το πρωί» θα βρεθούν πολλοί καλλιτέχνες αλλά και επιστήμονες για την ενημέρωση των τηλεθεατών. Η εκπομπή θα συνεχιστεί και μετά το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων. Στις 16.50 ο Τάσος Κωστής με την Αντιγόνη Γλυκοφρύδη και η Μαρία Καβογιάννη με την Καίτη Κωνσταντίνου θα παίξουν με τον Χρήστο Σιμαρδάνη και θα κερδίσουν «Λεφτά στα τυφλά» για τα παιδιά. Ο τηλεμαραθώνιος θα κορυφωθεί το βράδυ, στις 21.00, στο «Αθηνών Αρένα», με ένα λαμπερό τηλεοπτικό πρόγραμμα και οικοδεσπότες τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, τη Ζέτα Μακρυπούλια και τον Γιώργο Καπουτζίδη. Και αυτή η εκδήλωση θα είναι, όπως ψιθυρίζεται, εκείνη που θα φέρει τη Ρούλα πιο κοντά στο Mega.