Έφτασε η ώρα η καλή

09.05.2007
Ενας ένας θα παίρνει σειρά σε λίγες μέρες και θα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στην «Ωρα την καλή».

Ενας ένας θα παίρνει σειρά σε λίγες μέρες και θα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στην «Ωρα την καλή». Έπειτα από τόσες ερωτικές περιπέτειες και ενδοοικογενειακές κόντρες ο Πάνος Μιχαλόπουλος, η κόρη του αλλά και η πρώην γυναίκα του θα κλείσουν αυτήν τη σεζόν και τον τελευταίο κύκλο της σειράς με το ταίρι τους.

Ο πρώτος γάμος θα γίνει σε λίγες εβδομάδες και το ζευγάρι δεν είναι άλλο από τη Χριστίνα (Αλεξάνδρα Ούστα) και τον Τζόνι (Δημήτρη Βλάχο). Τι και αν ο τηλεοπτικός πατέρας της νύφης, που δεν είναι άλλος από τον Πάνο Μιχαλόπουλο, θα έχει τις αντιρρήσεις του μέχρι την τελευταία στιγμή; Ο σεναριογράφος Πάνος Αμαραντίδης ακολούθησε το «σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός» και τον τελευταίο λόγο λοιπόν θα έχει το ζευγάρι.

Όλα του γάμου δύσκολα
Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια του Τζόνι να ζητήσει το χέρι της Χριστίνας από τον πατέρα της Στέφανο (Πάνος Μιχαλόπουλος) τα παιδιά βρίσκουν βοήθεια στη γιαγιά Πίτσα (Κάρμεν Ρουγγέρη) και τη μητέρα της Χριστίνας Μαίρη (Αριέττα Μουτούση). Μητέρα και γιαγιά αποφασίζουν πως το καλύτερο που έχει να κάνει το ζευγάρι είναι να κλεφτεί, για να δώσει τελικά ο Στέφανος τη συγκατάθεσή του. Και φυσικά, όλα γίνονται υπό το άγρυπνο μάτι της γιαγιάς Πίτσας, που προσέχει τα παιδιά όσο αυτά βρίσκουν καταφύγιο σε ένα ξενοδοχείο. Τελικά, έπειτα από αρκετές πιέσεις ο Στέφανος θα δώσει τη συγκατάθεσή του, αλλά ακόμη και πριν από το γάμο των παιδιών θα κάνει και πάλι το θαύμα του! Κάτι θα σκαρφιστεί την τελευταία στιγμή και η κόρη του θα φτάσει στην εκκλησία σχεδόν λιπόθυμη.

Γαμπρός και ο Στέφανος
Όσο για τον πρωταγωνιστή της σειράς Πάνο Μιχαλόπουλο; Σύντομα θα ανέβει κι εκείνος τα σκαλιά της εκκλησίας, αφού η Δανάη (Ναταλία Λιονάκη) έχει πάρει την απόφαση να ακολουθήσει τον αρραβωνιαστικό της κι εκείνος με τη σειρά του θα κοιτάξει τη ζωή του. Στην αρχή της σεζόν ο σεναριογράφος είχε πει πως φέτος ό,τι και να γίνει θα παντρέψει τον πρωταγωνιστή του

κι έτσι θα γίνει. Δεν είχε αποφασίσει, όμως, ακόμη με ποια. Τελικά, η έκπληξη θα έρθει από τη γυναίκα που θα ντυθεί νύφη στο πλευρό του και δεν θα είναι άλλη από την Ελένη (Ηρώ Λούπη), που υποδύεται την επιστήθια φίλη του αλλά και κρυφά ερωτευμένη επί χρόνια μαζί του.

Και άλλα κουφέτα
«Η ώρα η καλή», όμως, δεν θα περιοριστεί στα δύο παραπάνω ζευγάρια. Εκτός από τον Στέφανο, σειρά να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο σίριαλ έχει και η Μαίρη. Ένας Ελληνοκύπριος επιχειρηματίας από το Λονδίνο την ερωτεύεται παράφορα και ζητά το χέρι της από τον πρώην σύζυγό της. Εις γάμου κοινωνία θα έρθει και ο Λευτέρης (Νίκος Παπαδάκης) με τη Ρόζα (Ελένη Καρακάση) και εδώ ταιριάζει απόλυτα πως «τα αντίθετα έλκονται».