Παπακαλιάτης vs Καγιά

12.10.2009
Η ομορφιά κόντρα στον έρωτα σε μια μάχη μέχρις εσχάτων. Οι «4» του Χριστόφορου κάθε Δευτέρα βράδυ θα παλεύουν με τα... καινούργια μοντέλα που θα παρουσιάζει η Βίκυ και οι δείκτες της AGB θα δείξουν

Η ομορφιά κόντρα στον έρωτα σε μια μάχη μέχρις εσχάτων. Οι «4» του Χριστόφορου κάθε Δευτέρα βράδυ θα παλεύουν με τα... καινούργια μοντέλα που θα παρουσιάζει η Βίκυ και οι δείκτες της AGB θα δείξουν τι θα προτιμήσει το κοινό. Το καινούργιο σίριαλ «4» προσδοκούν στο Μega ότι θα χτυπήσει υψηλές θεαματικότητες, γι’ αυτό και παρά τις περικοπές τού έδωσαν ό,τι κι αν τους ζήτησε.

Ο Χριστόφορος έχει προετοιμάσει πολύ καλά την επιστροφή του με μια σειρά που θα έχει εντυπωσιακά πλάνα και σκηνές χλιδής, γυρισμένες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, αλλά και πολλές ερωτικές σκηνές με γνωστές ηθοποιούς (Ζέτα Μακρυπούλια, Ζέτα Δούκα, Δανάη Σκιάδη κ.ά.), ενώ και η εναρκτήρια σκηνή την ερχόμενη Δευτέρα στις 21:50 θα είναι κάτι που θα προκαλέσει συζητήσεις. Στο αντίπαλο στρατόπεδο, στον ANT1, την ίδια ώρα η εντυπωσιακή Βίκυ Καγιά θα προσπαθήσει με τα δικά της «όπλα» να εντυπωσιάσει το κοινό και να προκαλέσει... ταραχή στους δείκτες της AGB με το «Νext Top Mondel». Ακούγεται ότι αυτό το σόου της πάει πολύ, ενώ θα είναι πολλές και οι εκπλήξεις που θα δούμε στην πασαρέλα.