Τους τελειώνει ο... έρωτας

24.05.2007
Μετά την Άννα Τσουκαλά, τον Μάνο Ζαχαράκο και την Κατερίνα Σαβράνη άλλοι τρεις ηθοποιοί ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Έρωτας».

Μετά την Άννα Τσουκαλά, τον Μάνο Ζαχαράκο και την Κατερίνα Σαβράνη άλλοι τρεις ηθοποιοί ολοκληρώνουν τη συνεργασία τους με την καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Έρωτας».

Ο Μάνος Παπαγιάννης, ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ο Γιώργος Δάμπασης είναι οι επόμενοι ηθοποιοί που θα αποχαιρετήσουν στο τέλος της σεζόν τη σειρά. Πώς έχει ετοιμάσει, όμως, η σεναριογράφος Βάνα Δημητρίου την έξοδό τους;

Έξοδος λόγω χαρακτήρα
Αναμφισβήτητα ο «Έρωτας» είναι η σειρά που ανέδειξε τον Χρήστο Βασιλόπουλο και του άνοιξε καινούργιες πόρτες. Μία από αυτές είναι και το «Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο» που ετοιμάζει ο Χάρης Ρώμας για τη νέα σεζόν. Έτσι, ο ηθοποιός θα πρέπει να εγκαταλείψει και αυτός τον «Έρωτα». Πώς; Δείχνοντας τον πραγματικό του τηλεοπτικό χαρακτήρα. Όπως εξηγεί και η Βάνα Δημητρίου, το συμβάν της υιοθεσίας του μικρού Αντρέα είναι η αφορμή για να αρχίσει ο Λευτέρης να βγάζει τον πραγματικό του εαυτό. Θα αρχίσει να πίνει, να γίνεται επιθετικός και βίαιος απέναντι στη Μυρτώ (Κοραλία Καράντη) αλλά και στο παιδί. Με λίγα λόγια, θα ξαναγυρίσει στη ζωή που έκανε παλιότερα, έτσι όπως τον είδαμε στα πρώτα επεισόδια της σειράς πέρυσι, αφότου αποφυλακίστηκε. Βέβαια, το ποτήρι θα ξεχειλίσει όταν θα κάνει μια τεράστια οικονομική κατάχρηση, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή των ηρώων κακήν κακώς. Ο Αλέξανδρος (Γιάννης Σπαλιάρας) μάλιστα θα τον βοηθήσει να φύγει στο εξωτερικό, προκειμένου να γλιτώσει τη φυλακή.

Ο Ρένος φεύγει, ο Ρένος έρχεται
Αντικατάσταση και όχι οριστική διακοπή του χαρακτήρα θα υπάρξει για τον Ρένο. Ο Μάνος Παπαγιάννης μπορεί να αποχωρεί από το καστ της σειράς, ο χαρακτήρας όμως παραμένει, καθώς, όπως σημειώνει και η σεναριογράφος: «Δεν θα μπορούσα να βυθίσω μια οικογένεια στο πένθος και παράλληλα να υπάρξουν ερωτικές ιστορίες». Έτσι λοιπόν αναζητείται ο ηθοποιός που θα γίνει ο επόμενος Ρένος, ο οποίος, σύμφωνα με την επιθυμία των ανθρώπων της παραγωγής, δεν θα πρέπει να αποκλίνει πολύ στα εξωτερικά χαρακτηριστικά από τον Μάνο Παπαγιάννη.

Ο εκβιαστής αποκαλύπτεται
Ένας ακόμη ήρωας που δεν θα βρίσκεται του χρόνου με τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς είναι και ο Γιώργος Δάμπασης, που υποδύεται τον Άρη. Εκείνος θα φτάσει σε σημείο να εκβιάζει άγρια τον Παύλο (Δημήτρης Λιακόπουλος) και τη Χριστίνα (Πατρίτσια Περιστέρη) για τις ερωτικές τους περιπέτειες προκειμένου να τους αποσπάσει χρήματα. Ο εκβιασμός του, όμως, θα αποκαλυφθεί κι εκεί θα λήξει η ιστορία. Εκτός όμως από αποχωρήσεις έχουμε και επιστροφές. Σε λίγες μέρες η Βάσια Παναγοπούλου επιστρέφει ως Αφροδίτη μετά τη γέννηση του παιδιού τους. Και φυσικά, η επαναφορά της θα αναστατώσει τον Έκτορα (Γρηγόρης Βαλτινός) αλλά και άλλους χαρακτήρες. Επιπλέον, προς το τέλος της σεζόν θα ξαναεμφανιστεί η κόρη της Μυρτώς, η Αντιγόνη, στο ρόλο της οποίας θα ξαναδούμε την Αδαμαντία Κοντογιώργη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ