Στους Καραμέρο - Χαριτάτο η Μπαρμπαρίγου; Στην Ελένη ο Μποτρίνι!

15.10.2009
Τελικά, τη Δευτέρα το πρωί λύθηκε το αίνιγμα, όταν είδαμε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο πλατό της εκπομπής «10 με 1» του ΑΝΤ1.

Τελικά, τη Δευτέρα το πρωί λύθηκε το αίνιγμα, όταν είδαμε την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο πλατό της εκπομπής «10 με 1» του ΑΝΤ1. Τις τελευταίες εβδομάδες είχε γίνει ζήτημα για το πού θα μαγειρεύει η μέχρι πρότινος μαγείρισσα της Ελένης Μενεγάκη μετά την αποχώρησή της από τον Alpha. Η ίδια, όχι μόνο δεν αποκάλυπτε το μυστικό της, αλλά θα λέγαμε ότι σε κάποιες περιπτώσεις ήταν και λίγο παραπλανητική! Όσο για τους οικοδεσπότες της πρωινής εκπομπής του ANT1 Καραμέρο και Χαριτάτο; Και αυτοί δήλωναν άγνοια, μέχρι τη στιγμή όμως που την υποδέχθηκαν με κόκκινα τριαντάφυλλα στην κουζίνα τους.

Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, η συμφωνία να έκλεισε την τελευταία στιγμή, γι’ αυτό και καμία πλευρά να μην ανακοίνωσε τίποτα, ή μπορεί, από την άλλη, να ήταν ένα δυνατό χαρτί για την εκπομπή, το οποίο οι παρουσιαστές δεν ήθελαν να... κάψουν!

Στο άλλο στρατόπεδο, τώρα, αυτό της ωραίας Ελένης, σκέφτονται σοβαρά να προσκαλούν συχνά για ένα καφεδάκι το γνωστό και βραβευμένο σεφ Έκτορα Μποτρίνι, αφού και αγαπητός στο κοινό είναι αλλά και νούμερα κάνει. Κι όπως όλα δείχνουν στη φετινή τηλεοπτική σεζόν, τον πρώτο λόγο θα έχει η... κουτάλα.