Η Ελένη θα βγάζει παρουσιαστές στον Αlpha;

25.06.2007
Στην Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως πέφτει τελικά ο κλήρος για να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι-σόου του Alpha, από το οποίο θα βγούνε νέοι τηλεπαρουσιαστές.

Στην Ελένη Μενεγάκη φαίνεται πως πέφτει τελικά ο κλήρος για να παρουσιάσει το νέο ριάλιτι-σόου του Alpha, από το οποίο θα βγούνε νέοι τηλεπαρουσιαστές. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η οικοδέσποινα του «Καφές με την Ελένη» θα παίξει ενεργό ρόλο τόσο στην παρουσίαση του talent show όσο και στην προβολή των παιδιών που θα κληθούν να λάβουν μέρος στο παιχνίδι. Οι οντισιόν για να βρεθούν οι υποψήφιοι παρουσιαστές έχουν ήδη ξεκινήσει στην Αθήνα, ενώ τις δέκα πρώτες μέρες στα γραφεία του σταθμού οι αιτήσεις συμμετοχής ξεπέρασαν τις 25.000, γεγονός που αποδεικνύει ότι πολλοί είναι αυτοί που ψάχνουν την τύχη τους στο γυαλί. Στο κάστινγκ οι άνθρωποι της παραγωγής ζητάνε από τον κάθε υποψήφιο να ετοιμάσει την παρουσίασή του μπροστά στην κάμερα διάρκειας δύο λεπτών, που μπορεί να είναι από δελτίο καιρού μέχρι πολιτικές ειδήσεις.

Από τους χιλιάδες υποψηφίους οι ιθύνοντες του σόου θα καταλήξουν περίπου στους 50. Σύμφωνα με τους μέχρι στιγμής προγραμματισμούς, κάθε φιλόδοξος παρουσιαστής θα εμφανίζεται μία φορά την εβδομάδα στην πρωινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου θα συμμετέχει ενεργά στην παρουσίασή της. Αυτό θα συμβαίνει ώστε να κρίνει η παραγωγή αλλά και το κοινό το πώς μπορεί ο υποψήφιος να χειριστεί τις κάμερες ή τι «γκελ» θα κάνει στον κόσμο. Το πρόγραμμα δεν θα έχει τη μορφή ριάλιτι, όπως την έχουμε συνηθίσει, δηλαδή εγκλεισμό των παικτών στο ίδιο σπίτι όπου κάμερες θα τους παρακολουθούν επί 24ώρου βάσεως. Θα είναι κάτι ανάλογο με το σόου του Mega «So you think you can dance». Στο εβδομαδιαίο σόου του παιχνιδιού το κοινό με την ψήφο του θα αποφασίζει ποιος θα συνεχίζει και ποιος θα αποχωρεί από το παιχνίδι. Ο νικητής του talent show εκτός από ένα μεγάλο χρηματικό ποσό θα υπογράψει και μονοετές συμβόλαιο με το κανάλι, όπου θα αναλάβει την παρουσίαση της δικής του εκπομπής.