Νέα απαγωγή στην «Εδέμ»

26.10.2009
Μια νέα ιστορία θα απολαύσουμε προσεχώς στα «Μυστικά της Εδέμ», το απόλυτο καθημερινό hit του Mega, που πλέον έχει σταθερή τηλεθέαση άνω του 40%.

Μια νέα ιστορία θα απολαύσουμε προσεχώς στα «Μυστικά της Εδέμ», το απόλυτο καθημερινό hit του Mega, που πλέον έχει σταθερή τηλεθέαση άνω του 40%. Ένας νέος άντρας, τον οποίο θα υποδυθεί ο νεαρός ηθοποιός Νίκος Ιωαννίδης θα εμφανιστεί στη Νόρα και θα της ζητήσει νομική εκπροσώπηση. Τα πράγματα όμως δεν είναι όπως φαίνονται... Ο «πελάτης» της Νόρας θα εξελιχθεί σε απαγωγέα της, όπως και της Δάφνης, της Μελίτας αλλά και της Εύας. Οι τέσσερις κοπέλες της παρέας της Φεγγαρόπετρας θα ζήσουν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του.

Αφού θα εμφανιστεί ως επιχειρηματίας που χρειάζεται τη βοήθεια της Νόρας, στη συνέχεια θα την απαγάγει. Δεν θα σταματήσει όμως εκεί, καθώς βάζει τη Νόρα να στείλει μήνυμα και στις τρεις άλλες κοπέλες. Μελίτα, Δάφνη και Εύα πηγαίνουν να συναντήσουν τη Νόρα και πέφτουν στην παγίδα! Βέβαια, ο απαγωγέας δεν λειτουργεί από μόνος τους, αλλά ως εντολοδόχος άλλου προσώπου...