Μουτσινάς: δεν έχει συνέλθει από το χαμό του παππού του

23.10.2009
Συντετριμμένος είναι ο Νίκος Μουτσινάς από την ξαφνική απώλεια του παππού του.

Συντετριμμένος είναι ο Νίκος Μουτσινάς από την ξαφνική απώλεια του παππού του. Ο παρουσιαστής βρισκόταν καλεσμένος στον «Καφέ με την Ελένη» όταν συνέβη το τραγικό συμβάν. Αμέσως μόλις του μετέφεραν τα δυσάρεστα νέα, ενημέρωσε τους συμπαρουσιαστές του στο «Δέστε τους» αλλά και τη Ρούλα Κορομηλά ότι δεν θα είναι στην παρουσίαση της εκπομπής. Ο παρουσιαστής είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Δεν έχει συνειδητοποιήσει ακόμη τι έχει συμβεί, πως ένα από τα πλέον κοντινά και αγαπημένα του πρόσωπα «έφυγε» από τη ζωή... Ο Νίκος είναι πάρα πολύ δεμένος με την οικογένειά του και τα πρώτα χρόνια που κατέβηκε στην Αθήνα για να συμμετάσχει στην παρέα του «Κους Κους» έμενε μαζί με τον παππού και τη γιαγιά του. Οι γονείς του χώρισαν πριν ακόμη εκείνος γεννηθεί. Έτσι, μεγάλο μέρος των παιδικών του χρόνων το πέρασε με τον παππού και τη γιαγιά. Πολλές φορές μάλιστα και οι δύο είχαν φιλοξενηθεί σε εκπομπές μιλώντας για το αγαπημένο τους εγγόνι.

Ιδιαίτερα ο παππούς του του είχε μεγάλη αδυναμία και παρακολουθούσε ανελλιπώς τις εκπομπές του, όπως είχε ο ίδιος ο Νίκος αποκαλύψει σε συνέντευξή του. «Πατάει και το pause, βγάζει φωτογραφίες και τις στέλνει», είχε πει χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής. Τώρα ο Νίκος προσπαθεί να βγει δυνατός από αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής του και να στηρίξει τη μητέρα του και τη γιαγιά του όσο μπορεί. «Η απώλεια είναι πολύ μεγάλη και για τους τρεις, ο χρόνος όμως θα τους βοηθήσει να το ξεπεράσουν», μας ανέφερε χαρακτηριστικά πρόσωπο που γνωρίζει τον παρουσιαστή.

Αυτές τις ημέρες προσπαθεί να ξαναβρεί το κέφι, το χαμόγελο και τη διάθεσή του προκειμένου να δώσει τον καλύτερό του εαυτό στο «Δέστε τους», τη μεσημεριανή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ