Το στήσιμο και ο Μπραντ Πιτ

26.09.2007
Μπορεί το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας να ολοκληρώθηκε και να βρήκε τον Ανγκ Λι να κραδαίνει το Χρυσό Λέοντα για τρίτη φορά

Μπορεί το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας να ολοκληρώθηκε και να βρήκε τον Ανγκ Λι να κραδαίνει το Χρυσό Λέοντα για τρίτη φορά, η μεγάλη νικήτρια όμως του φεστιβάλ φαίνεται ότι είναι η δικιά μας Καίτη Γαρμπή, που με το τραγούδι της «Για σένα μόνο» ζάλισε ακόμη και τον Μπραντ Πιτ! από τον Δημήτρη Μαυρίδη

Πανικός δημοσιότητας προκλήθηκε μόνο και μόνο με τη δημοσίευση της είδησης ότι η δημοφιλής τραγουδίστρια θα παίξει στο πολύ πετυχημένο σίριαλ «Επτά θανάσιμες πεθερές» ως «Αθηναία πεθερά» και γι αυτό η συγκεκριμένη τριπλέτα των επεισοδίων επιλέχθηκε να παιχθεί πρώτη πρώτη, για να δώσει μια παραπάνω ώθηση στη σειρά. Οι υπεύθυνοι, όμως, του μεγάλου καναλιού φαίνεται πως άλλαξαν γνώμη μόλις είδαν τα πρώτα γυρίσματα της «Συριανής πεθεράς» Μαρίας Καβογιάννη, η οποία βλέπει τον 25άχρονο γιο της (Δημήτρη Μάνεση) να ερωτεύεται μια 40άρα... Όπως μας λένε έγκυρες πηγές, το γέλιο είναι τέτοιο και η χημεία των πρωταγωνιστών τόσο καλή, που μάλλον θα πάρουν τα «πρωτεία» της προβολής και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η «Αθηναία» Καίτη Γαρμπή.

Τώρα εσείς το πιστεύετε ή όχι ότι ο κούκλος Μπραντ Πιτ γοητεύτηκε, λέει, από τη φωνή της Καιτούλας; Έτσι ακούγεται στα καλλιτεχνικά πηγαδάκια. Πιο συγκεκριμένα, όσοι βρέθηκαν μετά την απονομή των βραβείων στο Φεστιβάλ Βενετίας στο super lux bar restaurant «Νikki Βeach» μεταξύ των διάσημων μουσικών επιλογών του d.j. άκουσαν ένα ανατολίτικου χρώματος τραγούδι με μια σπουδαία ελληνική ερμηνεία. Και αυτή δεν ήταν άλλη, βέβαια, από αυτήν της Καίτης Γαρμπή σε super γνωστό κομμάτι που έχει γνωρίσει επιτυχία και στα ελληνικά ραδιοφωνικά charts. Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο trendy ρεστοράν στήνεται στην παραλία του Λίντο, απέναντι ακριβώς από το φεστιβάλ, με φόντο την Αδριατική. Και από αυτό το μαγαζί τη βραδιά που ακούστηκε το συγκεκριμένο τραγούδι έκανε ένα πέρασμα ο βραβευμένος για την ερμηνεία του Μπραντ Πιτ!

Ρωτήσαμε αν η Καίτη το ξέρει και μας είπαν ότι δεν γνωρίζει το συμβάν. Η ίδια άλλωστε τον τελευταίο καιρό βρίσκεται ατελείωτες ώρες στο στούντιο ηχογράφησης για την προετοιμασία του νέου της άλμπουμ, στο οποίο θα τραγουδάει αξέχαστα λαϊκά τραγούδια τόσο της ίδιας όσο και άλλων καταξιωμένων συναδέλφων της.