Traction αποκαλύψεις

20.11.2009
Στη ζωή δεν υπάρχουν μόνο γυναίκες αλλά και αυτοκίνητα. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο υπότιτλος της εκπομπής «Traction»

Στη ζωή δεν υπάρχουν μόνο γυναίκες αλλά και αυτοκίνητα. Αυτός θα μπορούσε να είναι ο υπότιτλος της εκπομπής «Traction», που θα μεταδοθεί το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις 14:50 στο Mega με τον Κώστα Στεφανή και συνοδηγό τον Κώστα Βουτσά. Μην περιμένετε όμως να μιλήσει για γυναίκες.

Συνοδηγός σε ένα ακριβό κουπέ δίπορτο καμπριολέ, ο δημοφιλής ηθοποιός θα κάνει μια εξομολόγηση ψυχής σε μια 45λεπτη βόλτα γύρω από το Λυκαβηττό, την αγαπημένη του περιοχή, αφού εκεί κατοικεί εδώ και πολλά χρόνια. Το ΛΟΙΠΟΝ βρέθηκε στο γύρισμα και σας δίνει μια γεύση.

Ο Κώστας Βουτσάς, πάντα πρωινός τύπος, ζήτησε να αρχίσει το γύρισμα στις 9:30 π.μ. και το καταδιασκέδασε. Αιώνιος έφηβος, παρόλο που η ταυτότητά του δείχνει ότι έχει γεννηθεί το 1931, δεν το βάζει κάτω. Του αρέσει να γεύεται τις χαρές της ζωής αλλά εδώ και λίγο καιρό δεν οδηγεί και προτιμάει να πηγαίνει με τα πόδια ή να τον πηγαίνουν οι φίλες του. Άλλωστε, και το τελευταίο του αυτοκίνητο το χάρισε σε φίλη του, όπως αποκάλυψε στον οικοδεσπότη της εκπομπής, Κώστα Στεφανή.

«Είναι απίστευτος επαγγελματίας, με κάποιες ηθικές αρχές σπάνιες στην εποχή μας, με χειμαρρώδες χιούμορ», μας είπε ο δημοφιλής οδηγός αγώνων και παρουσιαστής του «Traction». «Με κατέπληξε με το χιούμορ αλλά και τη ζωντάνια του. Δεν έχει κλισέ ατάκες. Αυτό που μου είπε όμως και με εντυπωσίασε περισσότερο είναι ότι όλοι πρέπει να αφήνουμε κάτι θετικό πίσω μας και να βοηθάμε τους νέους».