"Κάτι ψήνεται"... από Δευτέρα

01.10.2010
Ανανεωμένο και γευστικότατο επιστρέφει από την ερχόμενη Δευτέρα στις 20:00 στον Alpha το «Κάτι ψήνεται».

Ανανεωμένο και γευστικότατο επιστρέφει από την ερχόμενη Δευτέρα στις 20:00 στον Alpha το «Κάτι ψήνεται».

To real life πρόγραμμα μαγειρικής θα μας ταξιδέψει φέτος σε γειτονιές της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, του Βόλου, της Σαλαμίνας, της Πάτρας, της Καλαμάτας, της Λάρισας, αλλά και σε πολλές ακόμα περιοχές της Ελλάδας, προσκαλώντας μας σε ένα μοναδικό διαγωνισμό μαγειρικής και φιλοξενίας, με νέους διαγωνιζόμενους, νέες γευστικές προκλήσεις, αλλά και «πιπεράτα» περιστατικά.

Η σεζόν ξεκινάει με τον Άγγελο, την Ντάμι, τον Νικόλα, τη Χαρούλα και τον Άκη, που θα μας ανοίξουν την πόρτα της κουζίνας τους και θα μοιραστούν μαζί μας μικρά γευστικά μυστικά.

Ο Άγγελος φοιτητής, λάτρης των σπορ και φίλος της μαγειρικής από τη μικρή του ηλικία μας μαγειρεύει τη Δευτέρα, ενώ την Τρίτη το δεύτερο δείπνο της εβδομάδας οργανώνει η Κουβανέζα Ντάμι, με αυθεντικές συνταγές του τόπου της: γκρεμισμένος ερυθρόλευκος πύργος, completa - το μοσχαράκι της Αβάνας και κουβανέζικο τρατάρισμα. Πώς θα φανεί στους καλεσμένους της το εξωτικό μενού;

Το δείπνο του Κρητικού Νικόλα την Τετάρτη περιλαμβάνει... λύρα, λαούτο και παραδοσιακές γεύσεις, ενώ την Πέμπτη την κουτάλα πιάνει η Χαρούλα με ένα αγρινιώτικο μενού: μακαρονόπιτα για ορεκτικό, λαχανοντολμάδες για κυρίως και βραστό κέικ για επιδόρπιο.

Η εβδομάδα ολοκληρώνεται την Παρασκευή με ένα δείπνο με δημοσιογραφική χροιά, καθώς ο οικοδεσπότης Άκης διαθέτει άπειρα ρεπορτάζ στο βιογραφικό του.