Οι TV stars στο Internet!

17.12.2007
Είναι η νέα μανία που έχει κυριεύσει τη showbiz, αν θέλει κάποιος να θεωρεί τον εαυτό του τηλεοπτικό αστέρα. Όλο και περισσότερα πρόσωπα βρίσκονται στο Διαδίκτυο με ή χωρίς τη θέλησή τους και εμείς σας τους παρουσιάζουμε.

Aπό τον ΔΗΜΗΤΡΗ ΜΑΥΡΙΔΗ

Ράνια Θρασκιά Γρηγόρης Αρναούτογλου (clubs.pathfinder.gr/rania_grigoris)
Μπορεί να μην είναι ακόμη μαζί, αλλά το φαν κλαμπ παραμένει ζωντανό και με περισσότερο παλμό από ποτέ. Αν και μας παραξένεψε το γεγονός ότι ακόμη είναι αναρτημένη σαν να τραβήχτηκε χθες η κοινή χαμογελαστή φωτογραφία τους, το δικαιολογούμε στην επιθυμία εκατοντάδων φαν και των δύο, που θέλουν να τους ξαναδούν μαζί. Στα μηνύματα που διαβάζουμε μεγαλύτερο ενδιαφέρον μας προκάλεσε η παρακίνηση από την πλευρά των θαυμαστριών του Γρηγόρη να πάρει στο πρωινό του άμεσα τη Μαριέττα Χρουσαλά ως συμπαρουσιάστρια, αφού, σύμφωνα με τη δική τους γνώμη, ταιριάζουν απίστευτα. Τη ρωτήσανε, όμως, τη Μαριέττα αν έχει όρεξη για άλλες τούρτες;

Χριστίνα Λαμπίρη (clubs.pathfinder.gr/xristina_lampiri)
H αγαπημένη μας Χριστίνα έχει ένα από τα πιο διασκεδαστικά sites από το φαν κλαμπ της. Εκεί βλέπουμε ότι υπάρχουν αμέτρητες ψηφοφορίες σχετικά με το αν «ς αρέσει η θεματολογία του Super Star», «αν προτιμάς τη Χριστίνα με καστανό ή κατάξανθο μαλλί» και «ποιος είναι ο αγαπημένος σου πανελίστας της εκπομπής». Η ίδια μάλιστα έχει δώσει και συνέντευξη, που δημοσιεύεται στο site για να ενθαρρύνει φυσικά τη συμμετοχή όλο και περισσότερων θαυμαστών της... Υπόσχεται δε να απαντάει σε όσα περισσότερα μηνύματα μπορεί, αφού φροντίζει να μπαίνει στο Internet ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Αγγελική Νικολούλη (www.nikolouli.gr)
Αποτελεί τον επίσημο δικτυακό τόπο της «Μις Μαρπλ» της ελληνικής τηλεόρασης. Τι θα δούμε στο site της; Πρώτα απ όλα το σημαντικό ιστορικό ερευνών της πολύ πετυχημένης εκπομπής της «Φως στο τούνελ», που κλείνει 16 χρόνια τηλεοπτικής παρουσίας. Θα πρέπει βέβαια να σταθούμε και σε κάτι άλλο σημαντικό, τις αγγελίες ανθρώπων που ζητούν οικονομική βοήθεια. Περιττό να πούμε ότι είναι πάντα ενημερωμένο, με όλες τις τελευταίες εξελίξεις για τις εξαφανίσεις των προσώπων που παρουσιάζονται στην εκπομπή. Και βέβαια είναι το site από το οποίο ενημερώνεται ακόμα και η Interpol για πολλά άτομα που αναζητούνται.

Σπύρος Παπαδόπουλος (www.spirosp.gr)
Ξεχωρίσαμε τη φοβερή ατάκα του, με σαφή διάθεση αυτοκριτικής, «αν λέω και καμία... προσπεράστε την. Η νάρκωση, λένε, στους μεγάλους ανθρώπους ενίοτε προκαλεί ανήκεστο βλάβη!». Στο site στο οποίο ο πετυχημένος ηθοποιός και παρουσιαστής της κρατικής τηλεόρασης μπαίνει σχεδόν καθημερινά για να το ανανεώνει υπάρχουν σκέψεις, προβληματισμοί και περιγραφές από την καθημερινότητά του. Εδώ θα δείτε τις σκέψεις του για κάθε θέμα επικαιρότητας, μιας και ο ίδιος δεν δίνει σχεδόν ποτέ συνεντεύξεις.

Λάκης Λαζόπουλος (www.lakislazopoulos.gr)
Εδώ μπορείτε να βρείτε πλήρες βιογραφικό του καλλιτέχνη Λάκη, με πληροφορίες από όλη την επαγγελματική του πορεία έως σήμερα, καθώς και φωτογραφικά στιγμιότυπα από θεατρικές και τηλεοπτικές του δουλειές. Το πιο ενδιαφέρον ίσως στοιχείο είναι αυτό που αναφέρεται στις άπειρες μεταμορφώσεις του αγαπημένου ηθοποιού, στα 22 διαφορετικά πρόσωπα που έχει υποδυθεί και ενσαρκώσει.

Τατιάνα Στεφανίδου (clubs.pathfinder.gr/tatianastefanidou)
Εδώ μαζεύονται οι φανατικοί της «βασίλισσας της απογευματινής ζώνης» Τατιάνας. Ανάμεσα στα εκατοντάδες μηνύματα που διαβάσαμε στο forum του site ξεχωρίσαμε αυτό που έλεγε: «Τατιάνα, μην πτοείσαι από τους συκοφάντες! Άς τους να λένε! Εσύ είσαι περήφανη για αυτό που είσαι και δεν το αρνείσαι». Ακόμη, οι φανατικοί της κυρίας «Αξίζει να το δεις» κανονίζουν μέσω του site συναντήσεις όλων των μελών, προκειμένου να συμμετέχουν σαν γκρουπ στο κοινό της εκπομπής της. Ιδιαίτερη σημασία όμως δίνεται και στο φωτογραφικό υλικό από οικογενειακές paparazzi στιγμές της οικογένειας Ευαγγελάτου - Στεφανίδου από tabloid έντυπα.