Η Eλένη στο Mega

07.12.2009
Στο μεγάλο κανάλι θα δούμε σύντομα την Ελένη Μενεγάκη. Όχι, δεν πρόκειται να φύγει από τον Alpha, ούτε να εγκαταλείψει την πρωινή ζώνη. Απλώς θα θυμηθεί τα παλιά, τότε που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, το «Πάτερ ημών», στο πλευρό του Κώστα Καρρά.

Στο μεγάλο κανάλι θα δούμε σύντομα την Ελένη Μενεγάκη. Όχι, δεν πρόκειται να φύγει από τον Alpha, ούτε να εγκαταλείψει την πρωινή ζώνη. Απλώς θα θυμηθεί τα παλιά, τότε που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, το «Πάτερ ημών», στο πλευρό του Κώστα Καρρά. Η Ελένη, απ’ ό,τι φαίνεται, δέχθηκε με χαρά την πρόταση που ήρθε από το Mega να κάνει ένα special guest στη μακροβιότερη σειρά του καναλιού, τις «7 θανάσιμες πεθερές».

Είναι λοιπόν έτοιμη να μας καταπλήξει με αυτή την εμφάνισή της, αφού ξεπεράστηκαν και διάφοροι προβληματισμοί που υπήρχαν από τη μεριά του Alpha. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από τον Λάκη Λαζόπουλο! Κι αυτό γιατί η αγαπημένη σειρά του Mega προβάλλεται κάθε Τρίτη απέναντι από το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ». Όταν όμως θα προβληθεί το επεισόδιο με την Ελένη Μενεγάκη, ο Λάκης θα έχει ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του με το «Αλ Τσαντίρι». Αναμένεται να επιστρέψει στις μικρές μας οθόνες μόλις ρίξει αυλαία με το «Βιοπαλαιστή» του, τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου.