O Έκτορας μπαίνει κατευθείαν στο «ψητό»

10.12.2009
Τη Νέα Ιωνία επισκέπτεται στο σημερινό επεισόδιο του «Εφιάλτη» ο Έκτορας Μποτρίνι.

Τη Νέα Ιωνία επισκέπτεται στο σημερινό επεισόδιο του «Εφιάλτη» ο Έκτορας Μποτρίνι. Ο Βαλάντης αγόρασε πριν από μερικούς μήνες ένα ψητοπωλείο και προσπαθεί να το σώσει... Βέβαια, υπάρχουν τρικλοποδιές. Ο πατέρας του προηγούμενου ιδιοκτήτη, ο Ανδρέας, συνεχίζει να εργάζεται στο ψητοπωλείο και πολύ συχνά αποφασίζει αυτός για το πώς λειτουργεί.

Ο Έκτορας Μποτρίνι γρήγορα καταλαβαίνει ότι ο Ανδρέας συμπεριφέρεται σαν αφεντικό και εμποδίζει τον Βαλάντη να πάρει τις αποφάσεις. Ο Έκτορας βέβαια έχει τελείως διαφορετική άποψη για όλα αυτά και θα προσπαθήσει να οδηγήσει τον Βαλάντη στη σωστή λύση.

Ο βραβευμένος σεφ πιστεύει ότι το μενού και το στυλ του ψητοπωλείου θέλουν ριζικές αλλαγές και προτείνει ένα διαφορετικό κόνσεπτ. Μια μοντέρνα μπιραρία αντί για ένα παλιομοδίτικο ψητοπωλείο. Η πρόταση του σεφ θα συναντήσει την αντίδραση του Ανδρέα, ωστόσο η τελική απόφαση ανήκει στον Βαλάντη. Εκείνος εξομολογείται στον Έκτορα τα προβλήματα που έχει και οι αλλαγές που γίνονται είναι πολλές. η θέση του Ανδρέα στη νέα επιχείρηση είναι πλέον υπό συζήτηση. Το ψητοπωλείο μεταμορφώνεται ολοκληρωτικά. Θα καταφέρει ο βραβευμένος σεφ να βοηθήσει το νεαρό ιδιοκτήτη να πάρει στα χέρια του την επιχείρησή του και να κάνει μια καινούργια αρχή; Η απάντηση απόψε στις 22:30 στη συχνότητα του Alpha.