Wipe out: Η απόλυτη περιπέτεια

04.01.2010
Εζησαν την απόλυτη περιπέτεια στο νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1 «Wipe out», που θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μέρος της σεζόν. Ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Μαρίνα Τσιντικίδου, η Νάταλι Θάνου και η Έλσα Τόλη

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΑΥΡΙΔΟΥ

Εζησαν την απόλυτη περιπέτεια στο νέο παιχνίδι του ΑΝΤ1 «Wipe out», που θα κάνει πρεμιέρα στο δεύτερο μέρος της σεζόν. Ο Τρύφωνας Σαμαράς, η Μαρίνα Τσιντικίδου, η Νάταλι Θάνου και η Έλσα Τόλη μιλούν για την extreme περιπέτειά τους στην Αργεντινή και αποκαλύπτουν όσα θα δούμε επί της οθόνης. Για ποιον ήρθε το ασθενοφόρο; Ποια παραιτήθηκε από τον τελικό και ποια βγήκε από τη διαδικασία με μαυρισμένο μάτι;

Τρύφωνας Σαμαράς: «Μαρίνα, σώσε με!»
Ο σκοπός ήταν ιερός. Τα κέρδη των παικτών από το σπέσιαλ επεισόδιο, στο οποίο θα συμμετείχε ο Τρύφωνας Σαμαράς μαζί με άλλους επώνυμους, θα πήγαιναν σε φιλανθρωπικό σκοπό. «Όλα έμοιαζαν ιδανικά, μέχρι που ξεκίνησε η αναμέτρηση. Τα χειρότερα τα έζησα όταν ήρθε η ώρα να διαγωνιστώ. Μπήκαμε σε κάτι κυλίνδρους, οι οποίοι γύριζαν γύρω γύρω. Άρχισα να φωνάζω: "Βοήθεια, Μαρίνα, σώσε με!". Μέχρι που έχασα τις αισθήσεις μου και χρειάστηκε να έρθει ασθενοφόρο για να μου δώσει τις πρώτες βοήθειες. Μετά έπρεπε να πέσω από το βατήρα σε μια πισίνα. Με έπιασε όμως υψοφοβία και δεν το έκανα. Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να συμμετέχω σε όλα τα αθλήματα». Οι περιπέτειες του Τρύφωνα, όμως, δεν τελείωσαν εκεί. «Σε κάποια άλλη δοκιμασία έπρεπε να πέσουμε σε μια πισίνα και να σταθούμε πάνω σε κάτι στρώματα, πράγμα βέβαια αδύνατον. Χτύπησα το χέρι μου και μέχρι τώρα με πονάει ο ώμος μου».

Μαρίνα Τσιντικίδου: «Η τσουλήθρα του τρόμου»
Μπορεί να γέλασε πολύ καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων, πανικοβλήθηκε όμως όταν έφτασε στον τελικό. «Ήταν εντυπωσιακά όλα και το παιχνίδι πολύ διασκεδαστικό, αλλά και πολύ δύσκολο. Αν και κατάφερα να φτάσω στον τελικό, επέλεξα να μη συμμετάσχω. Κι αυτό γιατί στην πρώτη δοκιμασία έπρεπε να πέσουμε από μια σχεδόν κάθετη και πάρα πολύ ψηλή τσουλήθρα. Η διαδικασία ήταν σίγουρα ασφαλής, σε κανέναν παίκτη δεν συνέβη κάτι, αλλά εγώ προτίμησα να το αποφύγω».

Νάταλι Θάνου: «Γέλασα με την καρδιά μου»
Πιο εύκολη φάνηκε η όλη διαδικασία στη Νάταλι Θάνου: «Εγώ λατρεύω τα extreme sports, οπότε είχα μεγαλύτερη ευκολία - πήγα και πολύ καλά στο παιχνίδι. Ήταν μια φοβερή εμπειρία στην οποία πραγματικά γέλασα με την καρδιά μου».

Έλσα Τόλη: «Με μαυρισμένο μάτι»
«Φοβήθηκα πολύ στον πρώτο γύρο. Επειδή γενικότερα αθλούμαι και είμαι άνθρωπος δραστήριος, το είχα δει σαν πλάκα και ήμουν πολύ άνετη στην αρχή. Όταν όμως άρχισαν να μας εξηγούν τι θα κάνουμε, όχι απλώς φοβήθηκα, αλλά είπα ότι αποκλείεται να τα κάνω όλα αυτά. Έφαγα τα μούτρα μου, κυλίστηκα στις λάσπες, πέρασα από έναν τοίχο με τεχνητές μπουνιές, απ’ όπου βγήκα με μαυρισμένο μάτι»!