Δυο ξένες στην ίδια εκπομπή;

27.01.2010
Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες του «10 με 1 μαζί»; Οι φήμες λένες πως η Θεοφανία και η Εύη δεν λένε ούτε «καλημέρα», αν και συναντιούνται στα πλατό καθημερινά.

Τι συμβαίνει ανάμεσα στις δύο παρουσιάστριες του «10 με 1 μαζί»; Οι φήμες λένες πως η Θεοφανία και η Εύη δεν λένε ούτε «καλημέρα», αν και συναντιούνται στα πλατό καθημερινά. Η αλήθεια είναι πως ούτε οι ίδιες ούτε οι στενοί συνεργάτες τους επιβεβαιώνουν όσα διαδίδονται και αρκούνται στο σχόλιο πως, αν και δεν ήταν ποτέ φίλες, έχουν αρμονικές σχέσεις.

Η Θεοφανία Παπαθωμά είναι πιο κοινωνική και δείχνει να συμμετέχει περισσότερο καθ’ όλη τη διάρκεια της εκπομπής, αλλά γιατί δεν συμβαίνει το ίδιο με την Εύη Αδάμ; «Ίσως έχουν μπει τρίτοι άνθρωποι ανάμεσά τους», λέει έγκυρη πηγή. Αυτό που ακούγεται μάλιστα έντονα είναι ότι η ηθοποιός και το μοντέλο δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα σε πρόσφατη τυχαία συνάντησή τους σε πρεμιέρα θεατρικού έργου. Η Θεοφανία συνοδευόταν από μια φίλη της και η Εύη από το σύζυγό της, Λάμπη Λιβιεράτο, και όχι μόνο επέλεξαν να καθίσουν χωριστά, αλλά δεν χαιρέτησε καν η μία την άλλη. Δεν αντάλλαξαν ούτε βλέμμα και έδειχναν άνετες και ξέγνοιαστες να απολαμβάνουν την έξοδό τους.