Ο μποναμάς της ΑGΒ

14.01.2008
Με το «δεξί» έκαναν πρεμιέρα όλα τα νέα προγράμματα που αποφάσισαν να ρίξουν τα κανάλια στη «μάχη» της AGB. Ο ανταγωνισμός αναμένεται ιδιαίτερα σκληρός στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου, καθώς αρκετά άλλα νέα concepts

Με το «δεξί» έκαναν πρεμιέρα όλα τα νέα προγράμματα που αποφάσισαν να ρίξουν τα κανάλια στη «μάχη» της AGB. Ο ανταγωνισμός αναμένεται ιδιαίτερα σκληρός στο δεύτερο μισό της τηλεοπτικής περιόδου, καθώς αρκετά άλλα νέα concepts αναμένεται να προστεθούν τις επόμενες ημέρες στην τηλεοπτική μας ψυχαγωγία.

Χαμόγελα ικανοποίησης έφεραν τα νούμερα του «Εισοδηματία» τόσο στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όσο και στο διευθυντή προγράμματος του Mega Πέτρο Μπούτο. Το καινούργιο τηλεπαιχνίδι που χαρίζει υψηλά εισοδήματα για μια ζωή μπορεί στους πρώτους συμμετέχοντες να μην έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα, ωστόσο έδωσε στο κανάλι της Μεσογείων την ημέρα της πρεμιέρας (26/12) ένα 33,5%, ποσοστό που ανέβηκε στο 34,2% στη δεύτερη εκπομπή τη δεύτερη μέρα του νέου έτους.

Σε υψηλά επίπεδα κυμάνθηκαν και τα νούμερα της καινούργιας σειράς του μεγάλου καναλιού «Μια στιγμή δυο ζωές» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Παπαζήση. Το καθημερινό σίριαλ έπιασε την πρώτη μέρα μετάδοσής του (30/12) 24,8%, ενώ στην προγραμματισμένη ώρα μετάδοσής του, καθημερινά στις 18.30, την πρωτοχρονιά σημείωσε 26,1% μέσο μερίδιο τηλεθέασης και τη δεύτερη μέρα του χρόνου 27%.

Πολύ καλά ποσοστά και για την πρεμιέρα της πολυδιαφημισμένης ξένης σειράς «Ρrison break», που την πρεμιέρα της στον ΑΝΤ1, τη δεύτερη μέρα του χρόνου, παρακολούθησε το 23,8% των τηλεθεατών.

Μέτρια υποδοχή επιφύλαξε το τηλεοπτικό κοινό στην αναγκαστική συγκατοίκηση του Νίκου Ψαρρά και της Νικολέττας Καρρά στη συχνότητα του Alpha, καθώς το πρώτο επεισόδιο της νέας αισθηματικής κομεντί «Αmore mio» παρακολούθησε μόλις το 15,3% των τηλεθεατών.

Ο ανταγωνισμός αναμένεται εντονότερος τις επόμενες εβδομάδες, αφού ήδη το Mega έριξε στη «μάχη» της Δευτέρας τα «Μαύρα μεσάνυχτα» του Πάνου Κοκκινόπουλου, ενώ αύριο ξεκινάει στον Alpha η πολυαναμενόμενη δραματική σειρά του Στράτου Μαρκίδη «Η εξαφάνιση», στην οποία σημαντικό ρόλο ερμηνεύει ο Νίκος Σεργιανόπουλος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΟΛΕΜΗΣ