«Βαρύ πυροβολικό» στο πρωινό

16.02.2010
Τι θα γίνει με τους... Πεντάμορφους στο Mega; Κάνουν φιλότιμες προσπάθειες στον «Όμορφο κόσμο το πρωί», αλλά λέγεται ότι οι υψηλά ιστάμενοι του Mega έχουν αρχίσει να σκέφτονται τη διάδοχη κατάσταση από την ερχόμενη σεζόν.

Τι θα γίνει με τους... Πεντάμορφους στο Mega; Κάνουν φιλότιμες προσπάθειες στον «Όμορφο κόσμο το πρωί», αλλά λέγεται ότι οι υψηλά ιστάμενοι του Mega έχουν αρχίσει να σκέφτονται τη διάδοχη κατάσταση από την ερχόμενη σεζόν. Θέλουν να ρίξουν γερούς «άσους» στη «μάχη» του ανταγωνισμού της συγκεκριμένης ζώνης και συζητάνε όλα τα σενάρια. Ακούγεται ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και η Δούκισσα Νομικού είναι στα πλάνα τους, αλλά για άλλη εκπομπή, καθώς στο πρωινό θέλουν «βαρύ πυροβολικό».

Έτσι, τελευταία επανέρχεται το σενάριο που θέλει τον Γιώργο Λιάγκα να παίρνει τη δικιά του ξανθιά, που πλέον θα είναι και σύζυγός του, Φαίη Σκορδά και να αναλαμβάνουν μαζί τη ζώνη 10 π.μ.-1 μ.μ. Η Φαίη, όπως ακούγεται, θέλει να δοκιμαστεί και σε άλλα πράγματα εκτός από το μεσημεριανό και ο Γιώργος Λιάγκας έχει μεγάλη δημοσιογραφική εμπειρία και στην τηλεόραση. Θέλουν λοιπόν να κάνουν μια εκπομπή που θα συνδυάζει ενημέρωση με ψυχαγωγία και θεωρούνται από τις πολύ καλές λύσεις για ν’ ανεβάσουν τα νούμερα. Άλλωστε, το όνομα του Γιώργου Λιάγκα «έπαιζε» και φέτος, αλλά ήταν απασχολημένος με το παιχνίδι «Η εκδίκηση της ξανθιάς».