Τα απαραίτητα του πιο εκθαμβωτικού μακιγιάζ της χρονιάς!

24.01.2011
Τα χρώματα στα μάτια στα είναι όσο σημαντική είναι η ζάχαρη για τα γλυκά: άκρως απαραίτητα. Ανάμεσα σε μπεζ, γκρι, μοβ και καφέ επίλεξε τα χρώματα εκείνα που θα αναδείξουν τέλεια

Τα χρώματα στα μάτια στα είναι όσο σημαντική είναι η ζάχαρη για τα γλυκά: άκρως απαραίτητα. Ανάμεσα σε μπεζ, γκρι, μοβ και καφέ επίλεξε τα χρώματα εκείνα που θα αναδείξουν τέλεια τα ματάκια σου και υπόσχονται να σου χαρίσουν το μακιγιάζ των ονείρων σου με τη βοήθεια του κατάλληλου κραγιόν και της βλεφαρίδας-κάγκελο!

Γενικά: το φυσικό μακιγιάζ σαν τάση εξακολουθεί να σε κερδίζει με τα ουδέτερα μπεζ, τα ζεστά καφέ και οι αποχρώσεις της καραμέλας να στήνουν χορό στα ματάκια σου. Το διαχρονικό naturallookκαι το αγαπημένο smokeyeyeείναι σταθερά στην πρώτη γραμμή και σε βγάζουν ασπροπρόσωπη από το πρωί (το φυσικό λουκ) ως το βράδυ (το σμόκι).

Βλεφαρίδες-κάγκελο: οι βλεφαρίδες ειδικά φέτος έχουν όγκο και μήκος στου φουλ! Μη φοβηθείς να απλώσεις και μια τρίτη στρώση μάσκαρα και να απογειώσεις το μακιγιάζ των ματιών σου. Τώρα η μάσκαρα γίνεται το αγαπημένο σου εργαλείο μακιγιάζ και μπορείς να επιλέξεις τις έντονες βλεφαρίδες μόνο με μολύβι ματιών αι-λάινερ ή για ακόμη πιο εντυπωσιακό βλέμμα μπορείς να απλώσεις μπεζ ιριδίζουσα σκιά και έντονες βλεφαρίδες και είσαι έτοιμη.

Τιπ: οι βλεφαρίδες έχουν εξέχουσα σημασία στο μακιγιάζ σου αυτή τη σεζόν και δεν έχιε παρά να επενδύσεις στο κατάλληλο βουρτσάκι για την απόδοση του κατάλληλου όγκου και μήκους έτσι ώστε οι βλεφαρίδες σου να… βγάζουν μάτι.

Λαμπερά και ιριδίζον: η λάμψη φέτος είναι ότι καλύτερο για τα ματάκια σου αφού οι ιριδίζουσες σκιές είναι στα πάνω τους. Ιριδίζον καφέ, μπεζ, ροζ χαρίζουν έξτρα τσαχπινιά και λάμψη στα ματάκια σου με μια κίνηση.

Λαμπερό και εορταστικό: τι και αν οι γιορτές έχουν τελειώσει εσύ μπορείς να γιορτάζεις την ομορφιά σου όταν θέλεις επιλέγοντας σκιές που είναι φουλ σε λάμψη! Οι ασημί σκιές είναι ιδανικές αν είσαι πλατινέ ξανθιά αφού έχουν την ίδια περίπου απόχρωση και οι ζεστές μελί αποχρώσεις είναι ιδανικές για εσένα που έχεις πιο "ζεστό" ξανθό. Αν είσαι κοκκινομάλλα τότε οι χρυσο-καφέ αποχρώσεις αναδεικνύουν τέλεια το πρόσωπο σου ενώ αν είσαι καστανή ιδανικές είναι οι γήινες μπεζ σκιές για πρωτινό μακιγιάζ και διακριτικό λουκ.

New smokey in town: το νέο σμόκι δεν είναι τίποτα άλλο από την παλιά γνωστή συνταγή του σμόκι με άλλη σκιά της επιλογής σου! Δηλαδή ξέχασε το ναι μεν σέξι και μυστηριώδες σχεδόν μαύρο στο σμόκι και τόλμησε να φτιάξεις το σμόκι σου σε μοβ, μπλε ακόμη και λαδί αποχρώσεις και εντυπωσίασε!

Τιπ: για να τραβήξεις μια και έξω τα βλέμματα δεν έχεις παρά να επενδύσεις και στην πούδρα απλώνοντας λίγο κάτω από τη γραμμή του φρυδιού έτσι ώστε να κάνει τέλεια αντίθεση με το εντυπωσιακό σου σμόκι!

Γενικό τιπ: φρόντισε τα μάτια και τα χείλη να έχουν –όχι την ίδια- αλλά σχετική απόχρωση. Δηλαδή αν επιλέξεις χρυσό για τα μάτια τότε το κραγιόν ή το λιπ-γκλος σου καλό θα είναι να έχει παρόμοια απόχρωση.

Αψεγάδιαστη επιδερμίδα: η τέλεια επιδερμίδα δεν είναι ένα ακόμη τρεντ αλλά το απόλυτο must αν θέλεις να εντυπωσιάσεις. Σπυράκια, κοκκινίλες, διχρωμίες καλύπτονται τέλεια προκειμένου να αποκτήσεις την επιδερμίδα των ονείρων σου. Μέικ-απ, πούδρα για άψογο τελείωμα τα σύνεργα που μπορούν να σου εξασφαλίσουν τέλεια επιδερμίδα!

Από την Ελένη Αναστασάκη